به گزارش خبرنگار مهر، جلسه ستاد اقامه نماز ظهر پنجشنبه با حضور استاندار در محل دفتر نماينده ولي فقيه و امام جمعه استان برگزار شد.
مرتضی روزبه در این جلسه با بیان اینکه راه نجات و خدمت به نماز اين است كه از قيد مطالبه اعتبارات خارج شويم اظهارداشت: از زمان پيامبر گرامي و بدو اسلام تا اين زمان نمازخوان و نماز بوده است و وجود مساجد متعدی كه در استان از گذشته احداث شده دلیل اين ادعاست.
استاندار بیان کرد: بايد خود را ارزيابي كنيم كه در خصوص تقويت فرهنگ نماز چه كار كرده ايم و چه كارهايي را ميتوانيم انجام دهيم.
این مسئول بیان کرد: ارکان نماز بايد در جامعه عملي شود و در حوزه فردي و خانوادگي بررسی کنیم در مورد نماز دسترسي به خانوادهها چگونه است كه آيا پدر و بخصوص مادران ارتباط خوبي با نماز دارند يا نه که این موضوع بايستي مورد توجه قرار دهيم.
وي افزود: ركن سوم در نماز وجود مساجد است که باید به مساجد تازه تاسيس سري بزنیم و وضعيت حضور نوجوانان، جوانان، استفاده از ظرفيت ها چگونگي اقامه نماز را مورد بررسي قرار دهیم.
روزبه یادآورشد: كساني که علمدار نماز در دستگاههای اجرایی هستند از لحاظ فردي و خانوادگي اهل نمازند و براي تمامي جزئيات اين اركان به عنوان زيرساخت بايستي برنامه ريزي كنند.
استاندار تصريح كرد: در تقويت فرهنگ نماز در ادارات و جامعه كوتاهي كرده ايم و تاكنون تلاشهاي كافي صورت نگرفته که باید برای استفاده از ظرفيتهاي ادارات در این زمینه برنامه ریزی مناسبی صورت گیرد.
در ادامه حجت الاسلام سيد قريش موسوي مسئول ستاد اقامه نماز استان گفت: در برنامههاي ستاد ابلاغ شده آموزش مدرسين خانواده توسط انجمنهاي اوليا و مربيان پیش بینی شده است.
وي افزود: آموزش مربيان مهدهاي كودك استان، مروجان فرهنگ نماز، نماز شايستگان در مساجد، كارگاه آموزشي توانمند سازي بانوان، اجراي طرح مفتاح ويژه روحانيون استان از جمله برنامههاي آموزشي ستاد است.
این مسئول در خصوص برنامههاي فرهنگي ستاد گفت: نشست با نوجوانان و جوانان و پاسخگويي به سئوالات آنها درمدارس و دانشگاهها، جلسه با خانواده مطهر، نشست با اصناف از جمله برنامههاي امسال ستاد اقامه نماز در حوزه فرهنگي است.
قریش موسوی بیان کرد: استفاده از ظرفیت اعتكاف، جمع دانش آموزان در مدارس و كتابخواني در اشاعه بيشتر فرهنگ نماز در استان از اهميت زیادی برخوردار است که باید مورد توجه قرار گیرد.
نظر شما