به گزارش خبرنگار مهر، امامعلی عبدالملکی ظهر یک شنبه دربازدید از روند پیشرفت کارخانه صنعتی تولید مالت در بخش مرکزی شهرستان نهاوند اظهار داشت: این کارخانه با اعتبار هشت میلیارد تومان در زمینی به مساحت 40 هزار متر مربع توسط بخش خصوصی در حال احداث است.
عبدالملکی گفت: پیشرفت فیزیکی این طرح در حال حاضر 75 درصد و پیشرفت نصب ماشین آلات و دستگاه های آن 90 درصد است که با ادامه مراحل ساخت این پروژه در هفته دولت امسال به بهره برداری می رسد.
وی افزود: در حال حاضر در ایران و منطقه خاورمیانه هیچ کارخانه صنعتی تولید مالت وجود ندارد و نیاز کشور به مالت به صورت صددرصد از خارج از کشور تأمین می شود که با بهره برداری از کارخانه مالت نهاوند قسمت بزرگ نیاز کشور به واردات مالت از خارج کشور برطرف می شود.
فرماندار شهرستان نهاوند عنوان کرد: این کارخانه با ظرفیت تولید سالانه 30 هزارتن مالت توسط شرکت کاسپین کوه دشت احداث که در کنار آن صنایع دیگری همچون تولید ماءالشعیر راه اندازی می شود.
با بهره برداری از این واحد تولیدی برای 90 نفر به طور مستقیم ایجاد اشتغال می شود
مدیر عامل کارخانه مالت نهاوند نیز اظهار داشت: كارخانه مالت دانه هاي جو را تحت تاثير شرايط رطوبي و دمايي بسيار كنترل شده براي تغيير ماهيت پروتئيني قرار مي دهد.
حسین اکبری با اشاره به اینکه علت احداث اين كارخانه در شهرستان نهاوند ازدياد مزارع كشاورزي جو است، گفت: مالت مواد اوليه صنايعي همچون ماء الشعير، شكلات، بيسكوييت و نان است.
اکبری افزود: فنآوري ساخت واحد توليد مالت در اختيار تعداد معدودي از كشورها از جمله آمريكا، آلمان، فرانسه، هلند و چين قرار دارد و طرح مالت نهاوند با همكاري طرف چيني در حال ساخت است.
مدیر عامل کارخانه مالت نهاوند گفت: با بهره برداری از این واحد تولیدی برای 90 نفر به طور مستقیم ودهها نفر به طور غیر مستقیم ایجاد اشتغال و گامی مؤثر در جهت رفع بیکاری شهرستان برداشته میشود.
وی گفت: اميد است با ايجاد واحدهاي ديگر صنايع غذايي با همكاري مردم و مسئولان گامي جهت رشد و اعتلاي صنعت نهاوند برداشته شود.
نظر شما