۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۳:۱۶

رونمايي از طرح توليد نانو رس با ظرفيت 57 تن در سال

رونمايي از طرح توليد نانو رس با ظرفيت 57 تن در سال

در راستاي تحكيم پيوند و ارتباط صنعت و دانشگاه ، طرح توليد نانو رس با ظرفيت 57 تن در سال با حضور مهندس شافعي رئيس هيات عامل ايدرو و دكتر عباسپور رييس واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامي امروز در محل اين دانشگاه رونمايي شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا شافعي اظهار داشت: اين طرح از سال 90 با حمايت 5 ميليارد ريالي ايدرو كليد خورد و اكنون به بهره برداري رسيده است. وي افزود نياز كشور به نانو روس حدود سالانه 1800 تن است و اكنون بايد براي محصول ساخت داخل، بازارسازي انجام گيرد.

معاون وزير صنعت، معدن و تجارت تصريح كرد : سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران در اين طرح مشترك با واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامي به صورت مناصفه شريك بوده و آماده مشاركت با بخش خصوصي براي تجاري سازي اين طرح مي باشد.

شافعي با تاكيد بر حمايت ايدرو از تحقيقات دانشگاهي گفت : ايدرو به عنوان سازمان توسعه اي علاقه مند است در مواردي كه تحقيقات به نتيجه رسيده و دانشگاه ها براي سرمايه گذاري نياز به مشاركت ايدرو داشته باشند و طرح اقتصادي و به صرفه باشد و مشكلي از مشكلات كشور را برطرف كند، در اين طرح مشاركت و سرمايه گذاري كند.

وي ادامه داد: آمادگي داريم در طرح هاي نانو رس، جي پي ال، بيو اتانول، دوربين 4 مگا وات و برخي كاتاليست ها كه با همكاري دانشگاه ها و ايدرو به ثمر رسيده، دانش فني را واگذار كنيم تا علاقه مندان كارخانه ايجاد  و توليد را ادامه دهند. اگر سرمايه گذاري وجود نداشته باشد و ضرورت ايجاب كند، واحدهاي صنعتي را ايجاد كرده و ظرف 3 سال واگذار خواهيم كرد.

وي با بيان اينكه ايران اكنون يكي از معدود توليدكنندگان نانو رس در دنيا است افزود: براي اين طرح مشغول بازارسازي هستيم و ابتدا بايد شركت هاي ايراني از اين محصول استفاده كنند و سپس براي صادرات آن اقدام لازم صورت گيرد.اكنون صاحبان دانش فني با صنايع مصرف كننده نانو روس در حال مذاكره هستند تا بازارهاي داخلي براي محصول ايجاد شود.

عباسپور در اين مراسم گفت: طرح توليد نانو رس با حمايت ايدرو در راستاي ارتباط صنعت و دانشگاه به اجرا درآمد و مدلي موفق بوده كه نشان مي دهد همكاري صنعت و دانشگاه مي تواند نتايج خوبي براي كشور در بر داشته باشد.


وي افزود امكان توليد نانو رس تا مرحله پايلوت در واحد علوم و تحقيقات وجود دارد و در اين فاصله بازاريابي داخلي و خارجي براي محصول انجام خواهد شد به ويژه اين كه نانو رس مصرف بالايي در دنيا دارد و مي تواند بازار خوبي داشته باشد.

عباسپور تصريح كرد: تمامي مراحل تحقيق و توليدنانو رس توسط محققان داخلي و اعضاي هيات علمي دانشگاه آزاد صورت گرفته و بايد از ايدرو تشكر كنيم كه امكان ايجاد واحد پايلوت را با مشاركت خود فراهم كرد.

از بين انواع نانوكامپوزيت‌ها محصولات توليد شده بر پايه نانورس به‌ واسطه دسترسی، قیمت مناسب و خواص ويژه‌اي كه دارند، از اهميت فوق‌العاده‌اي برخوردار  بوده و توسعه تحقیقات در زمینه توليد و مصرف آنها و همچنین برنامه ریزی واحدهاي صنعتي برای ارائه محصولات نانوکامپوزیت موجب احساس نياز به توليد نانورس براي دستيابي به حلقه‌اي مهم از توليد نانوكامپوزيت‌ها در كشور شده است.

مطالعات نشان می‌دهد نانورس در سال‌هاي اخیر بیش از 70 درصد بازار نانوذرات را به خود اختصاص داده و رشد مصرف آن روندی پر شتاب دارد بنحوي كه با رشد مصرفی حدود 30 درصد بیشترین سهم بازار را در 10 سال آینده در اختیار خواهد داشت.
 

کد خبر 2284571

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha