به گزارش خبرنگار مهر، محمدصالح اوليا در جلسهاي با شوراي دانشكده علوم انساني، با بيان اينكه علوم انساني از سخت ترين حوزههاي علمي به شمار ميرود، اظهار داشت: انجام كار در حوزه علوم انساني، نيازمند توانمندي هاي ويژه است.
وي با اشاره به ضعفهاي موجود در حوزه نظريه پردازي عنوان كرد: در بسياري از حوزههاي علوم انساني، نظريهپردازي قوت گرفته به عنوان نمونه در حوزه روانشناسي، مديريت و... نظريههاي خوبي ارائه مي شود كه به سهم خود تاثيرگذار است.
سرپرست دانشگاه يزد در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به مشكلات موجود در دانشكده علوم انساني يزد بيان كرد: گرچه مشكلات متعددي از جمله كمبود امكانات رفاهي و... در دانشكده علوم انساني مطرح است اما به نظر من در اين گروه اصليترين دغدغه بايد دغدغههاي انساني باشد.
وي بيان كرد: تجربه ثابت كرده است مسائل مادي نبايد در راس امور باشد بلكه بايد در كنار وظايف و مسئوليتهاي مهم به آن پرداخته شود و اگر غير از اين باشد، دانشگاه به پيشرفت و توسعه پايدار نخواهد رسيد.
اوليا با تاكيد بر شفاف سازي سيستم آموزش و كار در دانشگاه يزد اظهار داشت: فضا براي كار همه دانشكده ها در دانشگاه يزد باز است و قدردان تلاشهاي افراد با انگيزه، علاقمند، توانمند و تاثيرگذار هستيم و آنها را گنج هاي معنوي دانشگاه يزد مي دانيم.
وي همچنين با تاكيد بر اساتيد نخبه در دانشگاه يزد بيان كرد: اساتيد نخبه بايد جذب گروه هايي كه در مسير توسعه و پيشرفت قرار گرفته اند، شوند.
معاون آموزشي و تحصيلات دانشگاه يزد نيز در اين نشست با تاكيد بر بازنگري در واحدهاي درسي اظهار داشت: سرفصل هاي برخي از دروس بايد به روز شوند و اشكالات موجود در كتب درسي بايد بررسي و رفع شوند.
لقمانی با تاکید بر اینکه کارهای آموزشی باید در اولويت برنامه ها و اقدامات دانشگاه يزد باشد، بيان كرد: تیمی از اعضای شورای تحصیلات تکمیلی به دانشکده ها اعزام شده اند تا نظارت جامع بر مسایل آموزشی داشته باشند زيرا در زمينه مسائل آموزشي بايد اخلاق علمی و آکادمیک رعایت شود.
در اين نشست همچنين به بررسي مسائل، مشكلات و نيازهاي دانشكده علوم انساني دانشگاه يزد پرداخته شد.
نظر شما