۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۰:۰۵

زاهدي:

آسیب شناسی حوزه جوانان منطبق با واقعیت باشد/مشکل كردستان پراکنده کاری در حوزه هاي مختلف است

آسیب شناسی حوزه جوانان منطبق با واقعیت باشد/مشکل كردستان پراکنده کاری در حوزه هاي مختلف است

سنندج - خبرگزاری مهر: استاندار کردستان گفت: آسیب شناسی حوزه جوانان باید منطبق با واقعیت باشد و نباید نسخه ای واحد را برای تمامی جوانان کشور پیچید.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمحمد زاهدی شامگاه یکشنبه در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان كردستان اظهار داشت: هر منطقه ای به فراخور نیازها و موقعیتی که دارد دارای ویژگی های خاصی است و باید برنامه ریزی های بر آن اساس تدوین و تبین شود.

وی با اشاره به این مطلب که مدیران وقتی خود را جای جوان می گذارند به دروان جوانی خود و با انتظارات و خواسته های دوران خود بر می گردند، افزود: جوان امروز خواسته اش با خواسته ای  10 سال پیش بسیار متفاوت است و برنامه ها باید حول نیازهای امروز تنظیم شود.

استاندار کردستان بیان کرد: با توجه به گستردگی جامعه جوان بهترین راه ارتباط با این قشر بهره گیری از سازمان های مردم نهاد است و مسئولان باید این امر را در دستور کار خود قرار دهند.

زاهدی یادآور شد: لازم است شرایطی فراهم شود تا سازمان های مردم نهاد مرتبط با حوزه جوانان از لحاظ کمی و کیفی رشد کنند و هر کدام نماینده بخشی از جامعه جوان باشند.

مشکل استان پراکنده کاری در حوزه ها

وی در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: متاسفانه مشکل اصلی استان در بسیاری از حوزه ها پراکنده کاری است.

استاندار کردستان گفت: در حال حاضر اسناد بالا دستی بر اساس موقعیت و نیاز استان تدوین شده است ولی متاسفانه هیچ کدام از مدیران آن را مطالعه نکرده اند چرا که اگر به این اساس نامه توجه می شود بسیاری از پراکنده کاری ها، موازی کاری ها از بین می رفت و بسیاری از مشکل استان حل شده بود.

زاهدی اظهار داشت: در حوزه جوانان می طلبد که یک کارگروه در ستاد ساماندهی تشکیل شود و پس از برنامه ریزی، وظایف دستگاه ها نیز مشخص شود تا پس از هر دوره بتوان کارهای انجام شده را ارزیابی کرد.

استاندار کردستان بیان کرد: باید دوباره خانواده ها به عنوان اولین نهاد مسئول در تربیت فرزندان احیا شوند تا بسیاری از فرایض دینی، تربیتی و آموزشی نیز در بین نوجوانان و جوانان احیا شود.

زاهدی یادآور شد: بیشتر جوانان آسیب پذیر در آموزش و پرورش حضور دارند و این امر می طلبد که آموزش و پرورش در ستاد ساماندهی امور جوانان عضویت داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه شرایط جامعه و زندگی مدرن جوانان را از هم جدا می کند، ادامه داد: لازم است جوانان را به زندگی اجتماعی و حضور در کنار هم تشویق شوند.

مدیران در برنامه ‌ریزی برای امور جوانان بلند پروازی نکنند

استاندار کردستان همچنین گفت: در حوزه جوانان مدیران نباید بلند پروازی کنند و برنامه های اوقات فراغت باید در راستای نشاط و شادی جوانان باشد.

زاهدی اظهار داشت: نباید سه ماهه تعطیلات به 9 ماهه مدرسه تبدیل شود و تنها بحث آموزش مد نظر باشد بلکه باید به جوانان فرصت شادی، جوانی و نشاط داده شود.

وی افزود: دستگاه‌ هایی مانند ورزش و جوانان، آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی و دانشگاه‌ ها چون بیشتر با جوانان سر و کار دارند می ‌توانند در حوزه ستاد ساماندهی جوانان وارد عرصه شوند و کمک ‌های مادی و فکری بیشتری به امور جوانان اختصاص دهند.

استاندار کردستان بیان کرد: وقتی سخن از ساماندهی امور جوانان به میان می ‌آید مهم ‌ترین بخش کار سازمان‌ های مردم نهاد مرتبط با حوزه جوانان هستند و این سازمان‌ ها باید در مجموع به صورت فراگیر عمل کنند تا مجموعه دولت از طریق آنها با جوانان ارتباط برقرار کند.

حمایت از جوانان در حوزه کار ضروری است

زاهدی یادآور شد: در حال حاضر جوانان ما نمی‌ دانند علمی را که فرا گرفته اند چگونه به شغل تبدیل کنند و ارجاع بخشی از کارهای دستگاه‌ های دولتی به سازمان‌ های مردم نهاد باعث می‌ شود این سازمان‌ ها کار جمعی را فرا بگیرند و به سازمان ‌های کارآفرین تبدیل شوند.

وی ایجاد یک پاتوق سالم برای جوانان را یک نیاز دانست و ادامه داد: این پاتوق می ‌تواند زیر نظر اداره کل ورزش و جوانان تشکیل شود چرا که به هر میزان بتوانیم جوانان را بیشتر دور هم جمع کرده و ارتباط سالم بین آنها را تقویت کنیم زندگی اجتماعی را بهتر یاد می‌ گیرند.

کد خبر 2285084

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha