۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۰:۲۲

دانشگاه محیط زیست و پژوهشکده هواشناسی تفاهم نامه همکاری امضا کردند

دانشگاه محیط زیست و پژوهشکده هواشناسی تفاهم نامه همکاری امضا کردند

کرج - خبرگزاری مهر: دانشگاه محیط‌ زیست به منظور توسعه همکاری‌های علمی، پژوهشی، آموزشی و فناوری با تاکید بر توسعه، بومی سازی و کاربردهای مورد نیاز طرفین با پژوهشکده هواشناسی تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در مراسمی که با حضور روسا، معاونین و جمعی از اعضای هیئت‌علمی دو مرکز در پژوهشکده هواشناسی برگزار شد، دکتر جواد بداق جمالی رئیس پژوهشکده هواشناسی ضمن ابراز خشنودی از امضای این تفاهم‌نامه گفت: همکاری‌های متقابل در زمینه اجرای طرح‌های مشترک پژوهشی و مطالعاتی در سطح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی و همچنین طراحی و اجرای دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی مشترک از اقداماتی است که پژوهشکده هواشناسی و دانشگاه محیط‌ زیست پتانسیل انجام آن را دارا هستند.

بداق جمالی افزود: در حال حاضر در پژوهشکده به توانایی‌های مطلوبی در زمینه پیش‌بینی سیل و طغیان رودخانه‌ها رسیده‌ایم که امیدواریم بتوانیم در موضوعاتی مانند آلودگی هوا و بهره‌گیری از رادارهای ویژه به منظور ارتقاء این توانمندی‌ها با بهره‌گیری از دانش نوین برای کشور بیش از گذشته مفید به فایده باشیم.

وی افزود: پژوهشکده هواشناسی از پتانسیل نرم‌افزاری و سخت‌افزاری قابل قبولی برخوردار است و بدنه کارشناسی آن خود را به خوبی اثبات کرده است، اما همیشه از ایده‌های نو، طرح‌های پژوهشی تازه و مطالعات خلاقانه و راهگشا استقبال می‌کنیم و مطمئن هستیم هم اندیشی اساتید دو مرکز ً در گره‌گشایی مشکلات کشور به نتایج مطلوبی ختم خواهد شد.

در ادامه این نشست، دکتر اصغر محمدی فاضل رئیس دانشگاه محیط‌زیست نیز با اشاره به لزوم پیوند میان مراکز علمی و پژوهشی کشور گفت: در حال حاضر دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه علاقه و اشتیاق بسیاری برای مشارکت در طرح‌های علمی، پژوهشی و آموزشی دارند که می‌توان با اجرای پروژه‌ها و پایان‌نامه‌های تحصیلی مشترک از ظرفیت پژوهشکده هواشناسی در این زمینه بهره برد.

وی افزود: اعضای هیئت‌علمی دانشگاه محیط‌زیست هم تجربه بسیار خوبی در زمینه تهیه و تألیف مقالات علمی، برگزاری سمینار و کنفرانس های تخصصی همچنین ارائه مشاوره‌های فنی در زمینه‌های محیط‌ زیست، علوم جو، تغییر اقلیم، علوم محیط، مخاطرات طبیعی، آب، کشاورزی و چالش‌های حوزه صنعت و توسعه پایدار دارند که قطعاً با همدلی و همراهی همکاران پژوهشکده هواشناسی می‌توان آن را سمت و سوی کاربردی دارد.

فاضل با اشاره به ملاقات اخیر با دکتر نوریان قائم مقام وزیر راه و شهرسازی و حمایت وی از این همکاری افزود: امضای این تفاهم‌نامه را یک گام ارزشمند در راستای کمک به دانشجویان، اساتید و فعالان حوزه‌های محیط‌زیست، منابع طبیعی و هواشناسی می‌دانم و امیدوارم بتوانیم از ظرفیت‌های متقابل به نحو مطلوب استفاده کنیم.

در ادامه این نشست اعضای هیئت‌علمی دانشگاه محیط‌ زیست و پژوهشکده هواشناسی به بحث و بررسی راهکارهای اجرایی شدن تفاهم‌نامه و یافتن زمینه‌های بسط همکاری‌ها پرداختند.

گفتنی است این تفاهم‌نامه که در ۶ ماده و به مدت چهار سال به امضای روسای دو مرکز رسیده، زمینه را برای تبادل استاد و دانشجو، اجرای مشترک پروژه های تحقیقاتی و هدایت دانشجویان تحصیلات تکمیلی فراهم می سازد.

کد خبر 2285140

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha