به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: سرنوشت توسعه آخرین فاز توسعه نیافته میدان مشترک گازی پارس جنوبی تا دو ماه آینده مشخص می شود.
رکن الدین جوادی با بیان این که سرنوشت توسعه فاز ١١ پارس جنوبی در انتظار تعیین و تکلیف پروژه ال ان جی است، گفت: فاز ١١ تنها فاز توسعه نیافته میدان گازی پارس جنوبی است.
وی افزود: هم اکنون کمیته فنی وزارت نفت برای ارزیابی پروژه ال ان جی (که قرار است از این فاز خوراک دریافت شود) میزان بودجه موردنیاز برای اتمام ساخت این پروژه را بررسی می کند.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: تا کنون برای ساخت پروژه ایران ال ان جی بیش از ٢,٥ میلیارد دلار هزینه شده است.
قرارداد بیع متقابل طرح توسعه فاز ١١ میدان گازی پارس جنوبی و ساخت تاسیسات مایع گردانی گاز (ال ان جی) در سال ٢٠٠٤ به طور مشترک با شرکتهای توتال فرانسه و پتروناس مالزی امضا شد که پس از تاخیرهای این دو شرکت برای اجرای طرح، این قرارداد به شرکت چینی سی.ان.پی.سی (CNPC) واگذار شد.
اسکله بندر فاز ٢ پارس جنوبی به زودی آماده راه اندازی می شود
مدیر طرحهای زیر بنایی و ساختمان شرکت توسعه صنایع پتروشیمی اظهار کرد: اسکله بندر فاز دو دارای دو بخش بارگیری هر یک به طول ٣٠٠ متر با قابلیت بارگیری جامدات است.
سعید ملکی افزود: این اسکله امکان افزودن بخش بارگیری مایعات را دارد و با توجه به این که عمق حوضچه این بندر بیش از ١٢ متر است، کشتیهای ٦٠ هزار تنی می توانند در آن بارگیری کنند.
وی تصریح کرد: ٢ فروند کشتی ٦٠ هزارتنی می توانند به طور همزمان اقدام به بارگیری کنند.در حال حاضر موج شکن و اسکله این بندر به طور کامل تکمیل شده است و با احداث بخش پشتیبانی ، امکان بارگیری کشتیها در این بندر فراهم خواهد شد.
وی ادامه داد: افزون بر مجتمع های پتروشیمی واقع در فاز ٢ پارس جنوبی پتروشیمی های هرمز، هنگام و لاوان از این اسکله برای صادرات محصولات خود در آینده اقدام خواهند کرد.
سمینار امنیت اطلاعات و پیشگیری از حملات سایبری در پارس جنوبی
سمینار امنیت اطلاعات و پیشگیری از حملات سایبری صبح امروز دوشنبه(15 اردیبهشت) در سالن آمفی تئاتر سازمان منطقه ویژه پارس برگزار شد و در این سمینار یک روزه، راهکارهایی به منظور پیشگیری از سرقت اطلاعات که می توان با آموزش و اطلاع رسانی به کارکنان از خطرات احتمالی جلوگیری کرد.
علوی فر مدرس این سمنار یک روزه با تاکید بر اینکه داده و اطلاعات باید از دسترسی بیگانگان مصون نگه داشت گفت:دشمن در هر زمینه ای تشنه اطلاعات است و در صورت دسترسی به اطلاعات مهم وحساس می تواند برای کشور یک تهدید محسوب شود.
وی با بیان اینکه باید با شناسایی حوزه های آسیب پذیری درز اطلاعات گامهای اساسی در زمینه امنیت آن برداریم افزود: سرمایه های یک کشور و نیروی انسانی آن هر دو در معرض آسیب های احتمالی درز اطلاعات هستند که می تواند کشور را دچار یک تهدید جدی کند.
علوی فر افزود: امنیت اطلاعات در حفظ حریم خصوصی افراد نیز تاثیر زیادی دارد و در صورت اطلاع رسانی از طریق رسانه های جمعی به افراد جامعه قطعا خانواده ها از روش های مقتضی سعی در امنیت اطلاعات خود خواهند داشت.
نظر شما