به گزارش خبرگزاری مهر،دكتر مينو محرز درباره اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر به عنوان مهمترين برنامه اين ستاد براي كاهش آسيب مواد مخدر در جامعه به ويژه در بين جوانان گفت: مهم ترين كساني كه ميتوانند به مبتلايان اعتياد در جامعه كنند و يا سبب پيشگيري از اعتياد و كاهش آسيب هاي ناشي از آن شوند، خانواده ها هستند.
وي افزود: نوع رفتار خانواده با فرزندان و دور بودن آنها از والدين، زمينه اعتياد را در جامعه فراهم مي كند و اين نقش اساسي و پايه اي خانواده در زمينه اعتياد را پر رنگ تر مي سازد.
رئيس مركز ملي ايدز با اشاره به اينكه ابتلاء به ايدز به صورت مستقيم با مساله اعتياد در رابطه است، اظهار داشت: اكثر معتادان به ويژه معتادان تزريقي به دليل استفاده از سرنگ مشترك يا معتاداني كه مخدرهاي محرك و عصبي استفاده مي كنند، به دليل اينكه محرك ها كاملا آنها را از خود بي خود ساخته، دست به انجام رفتارهاي پرخطر مي زنند و اين موضوع امكان ابتلا به ايدز را در آنها افزايش مي دهد.
محرز با تاكيد بر اينكه آموزش همگاني در زمينه اعتياد و ايدز در جامعه بسيار اندك است؛ خواستار افزايش آموزشهاي پيشگيرانه در اين دو موضوع از سازمانهاي مرتبط شد.
به گفته وي آموزش ها بايد به صورت مفيد، مستمر و صحيح انجام گيرد، همچنين در جامعه فرهنگ سازي شود كه ابتلا به ايدز يا مواد مخدر يك نوع بيماري به شمار مي رود و اين افراد جهت كاهش آسيب هاي اجتماعي نياز به حمايت هاي روحي، رواني و مالي توسط مردم و سازمان هاي مربوطه دارند.
رئيس مركز ملي ايدز افزود: براي فرهنگ سازي جامعه لازم است كه آموزش ها در جهت پيشگيري از اعتياد، مواد مخدر و ايدز از دوران كودكي و مدارس ابتدايي آغاز شود تا شاهد كاهش آسيب هاي ناشي از اين مشكلات در جامعه باشيم. افزايش مهارت و آگاهسازي افراد در زمينه اعتياد و مواد مخدر سبب مي شود، جامعه به سمت معضلات اجتماعي پيش نرود.
رئیس مرکز ملی ایدز هشدار داد:
انجام رفتارهای پرخطر پس از استفاده از محرکهای عصبی
رئیس مرکز ملی ایدز گفت: انجام رفتارهای پرخطر پس از استفاده از محرک های عصبی باعث ابتلا معتادان به بیماری ایدز می شود.
کد خبر 2286333
نظر شما