به گزارش خبرنگار مهر، کریم آزادگان ظهر سه شنبه در جمع کارشناسان صنعت برق استان در رشت سرمایه گذاری مالی در بخش های مختلف اقتصادی و صنایع به ویژه صنعت برق را بسیار مهم دانست و افزود: موضوع نیروی انسانی جزو مباحث بنیادی و اساسی در تمامی صنایع و اقتصاد كشورها از جمله این صنعت است.
وی اظهارداشت: زیرساخت بسیار پایدار انتقال برق منطقه ای گیلان از نظر خطوط 230 و 400 کیلوولت و ارتباط این مهم با استان هایی همچون آذربایجان، اردبیل، مازندران، زنجان، قزوین، البرز و همچنین با نیروگاه های بسیار خوب کشور مانند رجایی و نکا از نقطه قوت شرکت مزبور است.
مدیر عامل برق منطقه ای گیلان گفت: ارتباط زیرساخت انتقال شرکت با کشور همسایه آذربایجان برای صادرات یا واردات انرژی از کشورهای آسیای میانه یا کشورهای دیگر از دیگر مزایای صنعت برق استان است.
وی افزود: ظرفیت زیر ساخت انتقال شرکت فوق العاده بالا است به نحوی که در بازه زمانی 10 تا 20 سال آینده فقط به دو یا سه پست 230 کیلوولت نیاز خواهیم داشت.
کریم آزادگان در ادامه کوهستانی و کشاورزی بودن زمین های گیلان، وابستگی مردم به زمین های کشاورزی برای امرار معاش، بارش فراوان نزولات جوی، طبیعت سخت، خشن و ناسازگار استان با صنعت برق را از جمله مشکلات صنعت برق این خطه شمالی اعلام کرد.
وی بیان داشت: نقطه ضعف صنعت برق استان از نظر زیرساخت های فوق توزیع به خصوص در شهرستان رشت و بعضی از مناطق صنعتی است که به دلیل کمبود نقدینگی در این عرصه توان پاسخگویی به مشترکان را نخواهیم داشت.
آزادکان اذعان داشت: در بحران برف سال 83 شرایط بسیار سخت و حساسی در شرکت برق منطقه ای گیلان حاکم بود به نحوی که 17 خط و 24 پست انتقال و فوق توزیع از مدار خارج شدند و راه ها بسته بود و امکانات حمل و نقل نیز وجود نداشت که با تفکر سیستمی، کار تیمی کارکنان زحمتکش و متخصص و متعهد شرکت موفق شدند در کوتاهترین زمان ممکن بر بحران غلبه کنند.
وی تصریح کرد: در بحران برف 92 با اینکه سطح و حجم برف بسیار بیشتر از بحران برف سال 83 بود به غیر از اشکال جزیی در یکی از پست های 63 کیلوولت خوشبختانه بقیه شبکه سرپا ماند که حاصل ارزیابی و سنجش عملیات و تجربیات بحران برف سال 83 بود که باعث شد تا مردم در بحران پیش آمده کوچکترین مشکلی نداشته باشند.
مدیر عامل برق منطقه ای گیلان ممیزی شرکت های برق را بسیار مفید و ضروری دانست و اظهارداشت: جذب نیروی انسانی با ملاک های بسیار دقیق، حساس و اصلاح و بهینه کردن نیروی انسانی در درون سازمان از اقدامات مهم و بزرگ منابع انسانی شرکت است.
وی یادآورشد: هدف از ممیزی حصول اطمینان از میزان اجرا، تحقق و پیشرفت کمی و کیفی قوانین و مقررات، دستورالعمل ها، بخشنامه ها و آئین نامه ها و انتقال تجارب و اصلاح امور است.
نظر شما