۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۲:۲۰

جلیلی:

1500 کارگاه صنایع دستی و مشاغل خانگی در نهاوند فعال است

1500 کارگاه صنایع دستی و مشاغل خانگی در نهاوند فعال است

نهاوند - خبرگزاری مهر: رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی شهرستان نهاوند گفت: در شهرستان نهاوند بیش از هزار و 500 کارگاه صنایع دستی و مشاغل خانگی فعال است.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم جلیلی پیش از ظهر پنج شنبه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه و خبرنگاران شهرستان نهاوند اظهار داشت: برای بیش از سه هزار و 500 نفر در سال گذشته توسط اداره میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی نهاوند اشتغال ایجاد شده که کارگاه ساز سنتی توانست دو مهر اصالت یونسکو دریافت کند.

جلیلی گفت: تعداد رشته های هنرهای سنتی فعال در نهاوند 15 رشته است که رشته چلنگری تنها در نهاوند انجام می شود و سایر رشته ها نیز شامل گلیم، جاجیم، و گیوه سازی، منبت، سراجی، رودوزی سنتی، معرق، مشبک و سفال سازی است.

وی با اشاره به اینکه در نهاوند 144 تپه تاریخی، چهار بافت تاریخی، دو پل، 17 حمام، چهار قلعه، دو کاروانسرا، چهار مسجد، 15 مقبره و دو نقوش تاریخی وجود دارد، گفت:  تا کنون کار حفاظت و مرمت و احیا 201 اثر فرهنگی تاریخی شهرستان نهاوند به اتمام رسیده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی شهرستان نهاوند عنوان کرد: شهر نهاوند بعد از همدان در سطح استان بیشترین موزه را در اختیار دارد که شامل چهار موزه مردم شناسی حمام حاجی آقا تراب، تاریخ و فرهنگ، موزه شهدا و موزه مفاخر نهاوند واقع در منزل شهید قدوسی است.

ابراهیم جلیلی بیان داشت: شهرستان نهاوند دارای  20  مکان جاذبه گردشگری و طبیعی است و 97 اثر ثبتی در کشور دارد.

جلیلی در پایان اظهار داشت: تا کنون هشت نفر از بخش خصوصی برای ایجاد تأسیسات گردشگری در نهاوند متقاضی شده اند که در چهار مورد موافقت اصولی صادر شده است.

کد خبر 2287610

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha