۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۲:۴۸

نوش آبادی:

قابلیت های دستیابی به قله های برتر فرهنگی، هنری و علمی در کردستان وجود دارد

قابلیت های دستیابی به قله های برتر فرهنگی، هنری و علمی در کردستان وجود دارد

سنندج - خبرگزاری مهر: معاون حقوقی ، امور مجلس و استان هاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: قابلیت ها و ظرفیت های دستیابی به قله های فرهنگی، هنری و علمی در کردستان وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین نوش آبادی ظهر شنبه در مراسم معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان که در مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج برگزار شد، گفت: مقام معظم رهبری در راس تمامی مسئولان کشور کردستان را استانی فرهنگی عنوان کردند که با بررسی تاریخ و فرهنگ و هنر این منطقه این حقیقت به خوبی آشکار می شود.

وی با اشاره به اینکه بزرگان علم، هنر، دانش و فرهنگ این استان همواره سرآمد بوده و هستند، عنوان کرد: ظرفیت ها و قابلیت های فراوانی در غرب کشور و به ویژه کردستان وجود دارد که باید برای اعتلای مادی و معنوی این منطقه مورد استفاده قرار گیرند.

وی افزود: همواره حضور قوم کرد در استان های کردستان، کرمانشاه، ایلام،آذربایجان غربی و خراسان شمالی برای ایران اسلامی نعمت و مایه خیر و برکت بوده است.

معاون حقوقی، امور مجلس و استان ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه  قوم کرد قومی اصیل و آمیخته با فرهنگ ایرانی است، ادامه داد: کرد بودن مرزداران غرب ایران یکی از افتخارات ارزنده کشور است و کردها همواره در دفاع از تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی در عرصه های مختلف نقش آفرین و تاثیرگذار بوده اند.

نوش آبادی زندگی مسالمت آمیز مذاهب و اقوام مختلف در کردستان را الگویی قابل تسری و تعمیم به سایر استان های کشور خواند و افزود: معتقدم وحدت شعار تاکتیکی نیست و بلکه شعاری استراتژیک و مبنایی است.

وی با اشاره به اینکه مردم کردستان به خوبی وحدت بین مذاهب و زبان را به دنیا نشان داده اند، افزود: وحدت بین زبان ها، مذاهب، اقوام و تمام کسانی که به اسلام باور دارند نیازی همیشگی در دین مبین اسلام بوده و خواهد بود.

وی یادآروشد: کنگره ها و همایش های متعددی هم چون  کنگره مشاهیر و مفاخر کرد، شعر عاشورایی و جشنواره رضوی که جلوه ای از وحدت و انسجام اسلامی  و نشان از وجود احترام به باورها در این استان است تا کنون برگزار شده و می شود.

معاون حقوقی ، امور مجلس و استان ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یکی از امتیازات موجود در کشور را داشتن اقوام مختلف ذکر کرد و اظهار داشت: اقوام در کشور ما هیچ گاه عامل تهدید نبودند بلکه همواره فرصت بودند و در این راستا اگرچه دشمنان همواره درصدد ایجاد تفرقه برآمدند ولی خوشبختانه سودی عاید آنها نشده و نخواهد شد.

نوش آبادی بیان کرد: کردستان با دارابودن قابلیت ها و ظرفیت های بالقوه موجود می تواند به نقاط مطلوب و قله های بلند فرهنگی و هنری و علمی برسد.

وی با بیان اینکه نگاه دولت و نظام جمهوری اسلامی به مناطق مرزی و کمتر توسعه یافته است ،اعلام کرد: هر اقدام و امکانی که موجب شود سهم بیشتری برای جبران کمبودها و عقب ماندگی های این مناطق اختصاص یابد، دولت و نظام دریغ نخواهد کرد.

وی ادامه داد: مدیران ارشد استان های کمتر توسعه یافته با نگاه مذکور همواره مشغول به خدمت هستند و مردم نیز باید رشد و ترقی که در حال ایجاد است را احساس کنند.

افراد کارآزموده را فارغ از تعصبات نژادی باید به عنوان مدیر برگزید

معاون حقوقی ، امور مجلس و استان ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به بیان مطالبی در خصوص تغییر و تحولات مدیران کل ادارات ارشاد اسلامي سراسر كشور اشاره کرد و گفت: چرخه تغییر در مدیریت همواره امری بدیهی و همیشگی بوده و خواهد بود.

نوش آبادی بیان کرد: آنچه که حائز اهمیت است انجام مسئولیت و وظیفه در طول مدت خدمت به نحو احسن است چرا که پست ومقام امری ماندنی نیست.

وی مهمترین شرط مدیریت را داشتن شرایط فردی برای تصدی گری خواند و عنوان کرد: 35 سال از عمر با برکت انقلاب اسلامی می گذرد و دیگر نمی توانیم آزمون و خطا کنیم و باید افراد کارآزموده، معتدل و شناخته شده را فارغ از نگاه سیاسی و تعصبات نژادی و وابستگی های فامیلی را به عنوان مدیر انتخاب شوند.

وی با اشاره به اینکه در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نخستین شرط انتخاب مدیر داشتن شایستگی و توانمندی است،افزود: برای انتخاب مدیران کل استان ها با استانداران هماهنگی، با نمایندگان ولی فقیه هم فکری و با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی هم مراوده می شود.

نوش آبادی بابیان اینکه در انتخاب مدیران نوع عملکرد و ارزیابی آنها حائز اهمیت است ، گفت: فرد ضعیف را هرچند افرادی و مسئولانی از او حمایت کنند باید جابه جا و فردی قوی را گرچه مورد حمایت هم قرار نگیرد، جایگزین کرد.

وی بیان کرد: فردی که به عنوان مدیرکل ارشاد کردستان انتخاب شده آشنا به فرهنگ و هنر کردها و در مقاطع مختلف با چهره های مختلف فرهنگی این دیار ارتباط داشته است.

وی اعلام کرد: 6 ماه دیگر در رابطه با نحوه عملکرد و توانایی های مدیرکل جدید استان كردستان باید قضاوت کرد و تعارفی هم در این رابطه با کسی نخواهیم داشت.

در پایان این مراسم با تقدیر از قباد میمنت آبادی مدیرکل سابق اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان و هم چنین جلال قلعه شاخانی سرپرست این اداره کل در مدت هفت ماه گذشته، حجت الاسلام رحیم جعفری به عنوان مدیرکل جدید ارشاد استان معرفی شد.

کد خبر 2289448

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha