احسان محمد حسني - رئيس فرهنگسراي پايداري درگفت وگو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر ، ضمن بيان مطلب فوق افزود : قبل از فوت مرحوم سپهر درخواست هاي زيادي بود كه ايشان اشعارش را به چاپ برساند اما او قبول نمي كرد ، بعد از ديداري كه همسر شهيد همت با سپهر داشت ، بنا به توصيه او براي چاپ اشعار اقدام كرد ، تا آن زمان كليه اشعارسپهردردفترچه اي آبي رنگ نوشته و جمع آوري شده بود .
مرحوم سپهر پس از اين توصيه اشعار را به لشكر 27 سپرد تا چاپ شود و چون كسي سرمايه گذاري براي چاپ اين دفتر نمي كرد و همه گمان مي كردند كه با عدم استقبال روبرو شود لشكر 27 با همكاري فرهنگسراي پايداري دفتر آبي را براي نخستين بار چاپ كرد.چاپ اول مجموعه ظرف بيست روز تمام شد و كار به چاپ دوم و سوم رسيد و به همين مشكل چاپ چهارم و پنجم كتاب راهي بازار نشر شد.
به گزارش مهر ، حسني در بخش ديگري از سخنانش گفت : چاپ ششم كتاب درحالي در دسترس علاقه مندان قرار مي گيرد كه هنوز به سالگرد وفات ايشان هم نرسيده ايم و اين مساله واقعا جاي شگفتي دارد.
رئيس فرهنگسراي پايداري در پاسخ به اين كه دليل استقبال از اين اثر را در چه مي دانيد گفت : شاعربا زبان دل حرف زده ، همانگونه كه گذشتگان گفته اند، سخن كزدل بر آيد ، لاجرم بر دل نشيند.
مرحوم سپهر سعي كرده اند به سبك قصه و لالايي براي بچه ها و بزرگترها شعر بگويند . شروع اكثر اشعار با " اتل متل" يا نون و پنير و پونه " است به همين دليل ارتباط خوبي با مخاطب برقرار مي كند.
نظر شما