۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۵:۰۷

سعید راد در گفتگو با مهر:

برای برخی رسانه‌ها حاشیه سینما مهمتر از اصل آن است/ تیراژ بالای نشریات سطحی

برای برخی رسانه‌ها حاشیه سینما مهمتر از اصل آن است/ تیراژ بالای نشریات سطحی

سعید راد با اشاره به ضرورت برپایی جشن رسانه‌ ها در حوزه سینما تصریح کرد: کسی منکر اثرگذاری رسانه‌ها در آثار فرهنگی به ویژه سینما نیست اما متأسفانه برای برخی رسانه‌ها حاشیه سینما مهمتر از اصل آن است.

سعید راد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، در آستانه نخستین جشن رسانه‌ها در حوزه سینما که قرار است جمعه 26 اردیبهشت ماه برگزار شود، اظهار داشت: به نظرم این جشن از اهمیت زیادی برخوردار است و اگر همه چیز در آن حساب شده باشد، به مرور تاثیر زیادی را در کیفیت رسانه‌هایی که به سینمای ایران می‌ پردازند، خواهد داشت.

این بازیگر افزود: تجربه نشان داده هرگاه رسانه‌های ما پیشرفت کرده‌اند، ما شاهد سینمای پویاتری بوده‌ایم و به همین دلیل است که برگزاری کارشناسانه این جشن و ایجاد رقابت بین رسانه‌ها در این حوزه از آنجا که متر و معیاری برای ارزیابی کیفی آثار است، اقدامی موثر خواهد بود.

بازیگر فیلم سینمایی «چ» پیرامون نقش رسانه‌ها در سینمای ایران تصریح کرد: کسی نمی ‌تواند منکر اثرگذاری رسانه‌ها در آثار فرهنگی و به شکل ویژه سینما شود اما نکته ‌ای که در این میان وجود دارد این است که متاسفانه برخی رسانه ‌ها به شکل جدی به مقوله سینما نمی‌ پردازند و بیشتر از آنکه اصل سینما برای آنها جذاب باشد مسائل حاشیه ‌ای آن برایشان اهمیت دارد. چنین مسائلی در نهایت باعث می ‌شوند تا رسانه تخصصی و به دنبال آن، مخاطب و سینمای تخصصی نداشته باشیم و حواسمان صرفا به حاشیه معطوف شود.

وی ادامه داد: طی سال‌های اخیر متاسفانه بار گرانی روی دوش نشریات تخصصی بوده است و اکثر آنها با تیراژ کم به فعالیت ‌شان ادامه می‌ دهند. در حالی که نشریه‌هایی که از هنرمند، پیرامون غذا و لباس مورد علاقه‌اش می‌پرسند، تیراژ آن‌چنانی دارند. ما باید تلاش کنیم فضای رسانه‌ ها در حوزه سینما را به سمت جدی و تخصصی‌ تر شدن ببریم و از این طریق، سلیقه مخاطب و در نهایت جایگاه سینما در کشور را ارتقا دهیم.

راد در پایان گفت: وقتی فیلمی به شکل درستی مورد تحلیل و ارزیابی قرار نمی گیرد و همه حرفها در آن  صرفا به رنگ لباس آقا و خانم بازیگر ختم می شود طبیعی است که سینمای ما هر روز پسرفت می کند. در هر حال من معتقدم مردم ما از دانش بالایی برخوردارند و اگر خوراک خوبی به آنها ارائه شود از آن استقبال می‌کنند. به نظر من در سال‌های اخیر افت فیلم‌های سینمایی ایرانی با کاهش نشریات تخصصی و تاثیرگذاری آنها ارتباط داشته و همین موضوع هم در نهایت باعث دور شدن مخاطب از سالن‌های سینما شده است.

کد خبر 2290406

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha