به گزارش خبرنگار مهر، دکترسید موسی خادمی بعدازظهر دوشنبه در نشست شورای مبارزه با مواد مخدر استان، افزود: بدون مشارکت خانواده ها و گروههای اجتماعی، ریشه کن کردن این معضل امکان پذیر نیست.
وی تصریح کرد: استفاده از ظرفیتهای اجتماعی یکی از بهترین و پایدارترین راهکارها برای پیشگیری و مبارزه اصولی با تولید، توزیع و مصرف انواع مواد مخدر است.
خادمی بیان داشت: پیشگیری و مبارزه با توزیع و مصرف مواد مخدر باید از یک موضوع دولتی به موضوعی اجتماعی و یک فرهنگ بدل شود تا به نتایجی مورد انتظار رسید.
وی بیان کرد: مبارزه با تولید، عرضه و مصرف مواد مخدر نباید تنها به اقدامات دستگاه های اجرایی، امنیتی و انتظامی منحصر شود و توسعه نقش مردمی در همراهی کردن دولتی ها در این خصوص ضروری است.
خادمی اظهار داشت: سازمان های مردم نهاد، نهادهای فرهنگی، کانون های خانوادگی، گروه های فرهنگی و اجتماعی و قشرهای مختلف مردم باید با تمام وجود وارد میدان عمل شده و آثار مخرب مصرف مواد مخدر را به طور مستمر بیان کنند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد عرضه و مصرف مواد مخدر را یکی از بزرگترین آسیب ها و تهدیدهای کنونی جامعه دانست و گفت: هر چند سطح این تهدید و آسیب اجتماعی در استان ما به نسبت سایر نقاط کشور کمتر است اما نباید از این مسئله غافل شد و در این خصوص کوتاهی کرد.
وی افزود: مصرف مواد مخدر موجب از هم پاشیدن خانواده ها، فرسوده شدن فرد معتاد و خروج او از جامعه و دایره اقتصاد خواهد شد و همه باید در این زمینه هوشیار و حساس باشند.
خادمی تصریح کرد: افزایش مصرف مواد مخدر نشان دهنده رشد این معضل در جامعه است و این هشداری است که باید جدی گرفته شود.
نظر شما