به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین اشرفی روز دوشنبه در نشست کمیته توسعه مشارکت های شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر به ریاست معاون سیاسی و اجتماعی استاندار گفت: قاچاقچیان مواد مخدر در حال حاضر تلاش زیادی برای توسعه و گستره توزیع در کشور دارند و حتی دورترین روستاها را هدف خود قرار داده اند.
وی با بیان اینکه همزمان با تلاش قاچاقچیان به منظور توسعه گستره توزیع مواد باید امکانات و مجموعه عوامل پیشگیرانه دولت نیز در این راستا تقویت و گسترش یابد بیان داشت: دولت به تنهایی قادر به حل این معضل نیست و باید سازمان های مردم نهاد و تشکل ها برای حل این معضل به کمک و یاری دولت بشتابند.
وی اذعان داشت: متاسفانه مواد مخدر به عنوان یکی از چهار بحران موجود در جهان بسیاری از کشور ها را با خود درگیر کرده است و با وجود این بحران اما فاصله زیادی میان فعالیت های پیشگیرانه با عملکرد قاچاقچیان وجود دارد.
اشرفی استفاده از نهاد های مردمی را به عنوان یکی از مهترین پتانسیل های موجود در مبارزه و پیشگیری از مواد مخدر عنوان کرد و افزود: استاندارد سازی فعالیت سازمان های مردم نهاد و راه اندازی سمن های جدید از اولویت ها و برنامه های اصلی این ستاد در سیستان و بلوچستان است.
حساسیت جامعه باید افزایش داده شود
در این نشست همچنین معاون سیاسی اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان نیز گفت: حساسیت مردم و اقشار مختلف در این راستا باید در جامعه افزایش داده شود.
علی اصغر جمشید نژاد با بیان اینکه آموزه های مذهبی و دینی ابزار و عامل قوی بازدارنده ای در این راستا محسوب می شود ادامه داد: بررسی ها نشان می دهد افراد و جوانانی که ارتباط بیشتری با مسجد و فعالیت های مذهبی داشته اند کمتر به اعتیاد و مواد مخدر روی آورده اند.
وی افزود: علما و روحانیان و همچنین بسیاری از دستگاه های اجرایی از جمله سازمان ورزش و جوانان تاثیر بسزایی در پیشگیری از این بلای خانمان سوز دارند که باید از اثر گذاری آنها در جامعه بهره برد.
نظر شما