به گزارش خبرنگار مهر، امامعلی عبدالملکی عصر دوشنبه در شانزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز شهرستان نهاوند در سالن اراده فرهنگ و ارشاد اسلامی، اظهار داشت: از سال 1378 تا کنون که مجمع خیرین مدرسه ساز در کشور فعالیت خود را آغاز کرده است پنج هزار میلیارد تومان از سوی خیرین صرف احداث فضاهای آموزشی شده است.
عبدالملکی گفت: در شهرستان نهاوند تاکنون 50 فضای آموزشی به دست خیرین احداث شده است که باعث شده 20 درصد دانش آموزان در فضاهای آموزشی خیرین به کسب علم و دانش و معرفت بپردازند.
وی افزود: خیران مدرسه ساز بخشی از فرایند تعلیم و تربیت هستند که به یک الگوی بزرگ انسان سازی در کشور تبدیل شده اند.
فرماندار شهرستان نهاوند عنوان کرد: وقتی خیر مدرسه ساز بخش بزرگی از سرمایه خود را برای همیشه به دیگران منتقل می کند، گامی بزرگ در راستای ماندگاری خود برداشته که تا ابدیت امواج آن در بستر تاریخ حرکت می کند.
امامعلی عبدالملکی با اشاره به اینکه مشارکت خیرین در امور مختلف کشور از برکات مهم انقلاب اسلامی است، گفت: همه کارهای انسان بر اساس اعتقادات او شکل خواهد گرفت و اگر انسان به پاداش کارهای خیر اعتقاد داشته باشد به انسان خیر و خدمتگزار تبدیل خواهد شد.
عبدالملکی بیان داشت: خیرین منشأ خیر و برکت هستند و برای کار خیر تقدیر و تشکر دنیوی زیاد مهم نیست و بهترین پاداش او دعای خیر مردم در راه سعادت دنیوی و اخروی است که این بزرگترین گرهگشای مشکلات است.
وی افزود: حضور ارزشمند مردم باعث شد تا شیفت کاری مدارس به دو نوبته و حتی یک نوبته کاهش پیدا کند و خیرین عزیز بیشتر از دولت مدرسه تأسیس کنند و بعد از انقلاب نخستین خیر مدرسه ساز امام راحل بود که 34 سال پیش 50 میلیون تومان که رقم قابل توجهی است را به امر مشارکت در مدرسه سازی اهدا کرد و فرمودند تمام کشور باید مدرسه شود.
دو مدرسه با مشارکت بنیاد برکت و یک مدرسه توسط بانک اینده در نهاوند احداث می شود
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان نهاوند نیز در ادامه این مراسم، اظهار داشت: امروز روز بزرگی در تاریخ نهاوند محسوب می شود که علت آن کلنگ زنی یک مدرسه شش کلاسه در روستای بابا رستم و یک مدرسه 9 کلاسه در روستای توانه با مشارکت خیرین و بنیاد برکت حضرت امام(ره) است.
علیرضا تکلو همچنین از احداث یک مجتمع آموزشی توسط بانک آینده در شهر نهاوند خبر داد و افزود: اکنون در تمام روستاها و شهرها مدرسه به وجود آمده است و مدرسه سازی راه خدا و سازندگی و راه انسان سازی واقعی است.
تکلو ادامه داد: فضیلت کسب دانش از نماز و حتی زیارت خانه خدا بیشتر است و در حقیقت مدرسه سازی زیر ساخت توسعه پایدار کشور است و خیرین باید به مدارس عشایر ورود پیدا کنند چرا که دانش آموزانی که در مدارس عشایری تحصیل می کنند می توانند به جهان خدمت کنند.
وی اظهار داشت: مشارکت های مردمی در امر ساخت و ساز فضای آموزشی تاکنون گره گشای بسیاری از مشکلات در این شهرستان بوده است.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان نهاوند عنوان کرد: وضعیت بودجه ای کشور به گونه ای است که دولت به تنهایی قادر به تدارک همه امکانات علم آموزی دانش آموزان نیست و دولت فقط در حد ضروریات می تواتند امکانات را مهیا کند، لذا امروز در این عرصه نیازمند حضور خیرین هستیم.
نظر شما