حجت الاسلام علی نعمت اللهی به مناسبت وفات حضرت زینب(س) در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: مناسبتهای مذهبی اعم از وفات و میلاد فرصتی برای بازخوانی زندگانی ائمه معصومین(ع) است تا بتوان درس زندگی گرفت و آنها را عملی کرد.
وی افزود: مطالعه زندگانی بزرگان دینی می تواند مسیر درست را در مقابل ما قرار دهد و بهترین الگو را برای ما ترسیم کند تا از مسیر منحرف نشویم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین گفت: زنان مسلمان اگر حضرت زینب (س) را سرمشق خود قرار دهند و ابعاد مختلف زندگانی و شخصیت این بانوی بزرگوار را در امور خود بکار بندند بر مشکلات براحتی غلبه می کنند.
حجتالاسلام علی نعمت الهی افزود: حضرت زینب کبری (س) الگوی کامل صبر، استقامت و مجاهدت و والاترین اسوه در تمامی ابعاد زندگی است و با منش، رفتار متعالی و بی نظیر خود به همه جهانیان و آزاد اندیشان عالم نشان داد که در سایه ایمان به خدا و پیروی از ولایت معصومین (ع) سخت ترین مشکلات دنیا برای مومنان آسان شده و قابل حل شدن است.
وی با اشاره به تاثیر نگرش توحیدی در جان و روح آدمی اظهارداشت: حضرت زینب (س) به واسطی اخلاصی که در بندگی خداوند متعال داشت از عقل رحمانی برخوردار شد به طوریکه از همان ابتدای زندگی مبارکشان به عقیل بنی هاشم شهرت یافتند.
این مسئول فرهنگی با بیان فرازی از زندگی حضرت زینب (س) و صبر و استواری آن حضرت در واقعه کربلا تصریح کرد: زنان مسلمان باید این بانوی بزرگوار را در مصیبتها و گرفتاریهای روزمره سرمشق خود قرار دهند و با مطالعه دقیق زندگی حضرت زینب (س) و فهم درست از شخصیت ایشان به عزت و سربلندی دست یابند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین یادآورشد: با وجود تهدیدهای مختلف و هجمه های فرهنگی از سوی دشمنان اسلام و نظام، ایمان خالص به خدا و توسل به ائمه اطهار مهمترین وسیله برای مصون ماندن در برابر این تهاجم است و بانوانی همچون حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س) الگویی جهانی برای زنان عالم محسوب می شوند.
وی افزود:حضرت زینب (س) در دوران اسارت با بیان خطبه های شیوا وقاطع در جهت حقانیت قیام عاشورا گام برداشت و با اندکی تامل و اندیشه در کودکی و کلام حضرت زینب (س) درمی یابیم که این بانوی بزرگوار در سخت ترین شرایط استبداد، اسارت را به جان خرید و تمامی مصائب و سختی ها را تحمل کرد تا الگویی عملی برای بانوان جهان باشد.
حجت الاسلام نعمت الهی بیان کرد: اولین راه برای گام برداشتن در مسیر شناخت این بانوی بزرگوار، بازگویی دقیق و صحیح شخصیت، اندیشه، فکر، سخنان و درسهای زندگی ایشان است.
نظر شما