به گزارش خبرنگار مهر، مجید محنایی صبح پنجشنبه به خبرنگاران گفت: این کارگروه به منظور اجرایی شدن آیین نامه پیشگیری و مقابله نظام مند و پایدار با مفاسد اقتصادی ایجاد خواهد شد.
وی ارتقای سلامت اداری، پیشگیری و مقابله با فساد در هر یک از دستگاه های اجرایی را از اهداف تصویب این آیین نامه در قوه مجریه عنوان کرد.
محنایی اظهار داشت: پیگیری اجرای کامل دولت الکترونیک در درون دستگاه ها و نظارت بر انجام آن، افزایش پاسخگویی، شفاف سازی، مستند سازی و کاهش هزینه های اداری و اجرایی در حیطه مسئولیت های قانونی دستگاه ها، بررسی و آسیب شناسی روند پیشگیری و مقابله با مفاسد اقتصادی در دستگاه مربوطه، ارایه طرح های جامع پیشگیری و مقابله با مفاسد اقتصادی از جمله وظایف این کارگروه است.
وی شناسایی و کنترل گلوگاه های فساد، بسترها و زمینه های شکل گیری و گسترش مفاسد اقتصادی در دستگاه مربوطه و ارایه گزارش،پیگیری انجام اقدامات قانونی و قضایی پرونده های مفاسد اقتصادی، ارایه پیشنهادهای لازم با بهره گیری از تجارب حاصل از اقدامات مقابله با فساد را از دیگر وظایف این کارگروه عنوان کرد.
محنایی بیان کرد: بالاترین مقام دستگاه اجرایی یا یکی از معاونین، مدیر حراست، مدیر واحد حقوقی، مدیر واحد بازرسی و مدیریت عملکرد، مدیر مرکز فناوری اطلاعات، ذیحساب، رئیس هیأت رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و سایر اشخاص به تشخیص بالاترین مقام دستگاه اعضای این کارگروه هستند.
نظر شما