به گزارش خبرگزاری مهر، بیورزوناس علم تشخیص بیماری ها با استفاده از فرکانس سلولی آنها است که در تشخیص بسیاری از بیماریها که با روشهاي مرسوم پزشکی قادر به تشخیص آنها نيست، می تواند علت بیماری را تشخیص دهد.
دکتر حمید کشوری - رئیس پژوهشکده سلامت الکترونیک دانشگاه صنعتي اميركبير از دستيابي محققان اين مركز به دانش فني بيورزونانس و تشخيص ديجيتالي با همكاري سازمان نظام پزشكي خبرداد و گفت: در صورت نهادينه كردن اين روش در کشور قادر خواهیم بود تا بسیاری از بیماریها را در مرحله ابتدایی تشخیص دهیم و نسبت به درمان زود هنگام آن اقدام كنيم.
وي كاهش هزینه های سلامت جامعه و ارتقای نظام سلامت را از مزاياي اين روش نام برد و اظهار داشت: تاکنون کشورهايي چون آمریکا، آلمان، روسیه، انگلیس و استرالیا به این فناوری دست یافته اند و هم اکنون محققان كشور به این دانش دستیابی کامل پيدا كرده اند و می توانیم ضمن بهره گیری از آن برای تشخیص بیماری ها، انقلابی نوین در عرصه خدمات سلامت ایجاد کنیم.
كشوري، با تاكيد بر اينكه مرکز تحقیق و توسعه بیورزونانس در دانشگاه امیرکبیر ایجاد شده است، يادآور شد: به زودی این دانش و فناوری های مرتبط با آن را در اختیار پزشکان قرار می دهیم تا برای تشخیص زودرس بیماریها از آن استفاده کنند.
رئیس پژوهشکده سلامت الکترونیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان كرد: همزمان با برگزاري دومین کنفرانس تله مدیسین و سمینار بیورزونانس در روز 29 ارديبهشت جشن دستیابی ایران به دانش بیورزونانس و تشخیص دیجیتالی برگزار می شود، چرا که با دستيابي به اين فناوري ايران به باشگاه جهانی بیورزونانس پيوسته خواهد شد.
كشوري با بيان اينكه در این مراسم با حضور اساتید دانشگاه های کشور و مدیران عالی رتبه عرصه سلامت و برخی از اساتید جهانی بیورزونانس برگزار می شود، اضافه كرد: پس از این مراسم، 2 روز کنفرانس تله مدیسین و 2 روز نخستین کنفرانس بیورزونانس و شیوه های نوین تشخیص بیماری ها در دانشگاه امیرکبیر برگزار خواهد شد.
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت کنفرانس به آدرس www.irtelemed.ir مراجعه کنند.
نظر شما