به گزارش خبرگزاری مهر، دكتر علي اكبر سياري گفت: در طول اجرای برنامه بسیج سلامت نوروزی از كل مراکز و اماکن حساس موجود تعداد 857 هزار مورد بازرسی بهداشتی صورت گرفته است که منجر به 17 هزار و 398 مورد معرفی متخلفین بهداشتی به مراجع قضایی و 2 هزار و 430 مورد تعطیلی موقت مراکز و اماکن غیر بهداشتی شده است.
وی افزود: برنامه بسيج سلامت نوروزي به منظور كنترل بهداشتي مراكز تهيه ، توزيع، عرضه و فروش مواد غذايي و اماكن عمومي حساس در راستاي ارتقای سطح سلامت جامعه و حفظ و ارتقای ايمني مواد غذايي و کاهش بیماری های منتقله از آب و غذا در ایام تعطیلات نوروزی به طور هم زمان توسط معاونت های بهداشتي دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور اجرا شده است.
معاون وزیر بهداشت یادآور شد: این برنامه با حضور فعال بازرسین بهداشت محیط از ابتدای اسفند سال گذشته تا پانزدهم فروردین ماه سال جاری به مدت 44 روز و به صورت روزانه توسط 780 اکیپ سیار نظارتی و اجرایی از 8 صبح تا 8 شب در تمام روزها به ویژه روزهای تعطیل اجرا شده است.
وي افزود: همچنین پایش و نظارت بر روند اجرای برنامه در 19 دانشگاه علوم پزشکی گیلان، گلستان، کرمان، تبریز، البرز، بوشهر، همدان، دزفول، یاسوج، بهبهان، شوشتر، فسا، شهید بهشتی، تهران، خوزستان، آبادان، ایلام، مازندران و بابل توسط نمایندگان و کارشناسان ستادی مرکز سلامت محیط و کار معاونت بهداشت از اسفندماه سال 1392 تا پانزدهم فروردين 1393 انجام شده است.
به گفته معاون وزیر بهداشت، بر اساس آمار عملکرد دانشگاههای علوم پزشکی کشور، در طول اجراي طرح 157 هزار و 625 مورد کارت بهداشت برای کارکنان مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی صادر شده است.
سياري در تشریح دیگر فعالیتهای بازرسان بهداشت محیط در طول اجرای برنامه بسیج سلامت نوروزی اظهار داشت: در طول برنامه 15 هزار و 824 مورد نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک به فساد انجام شده است كه 640 هزار و 218 کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شده اند.
وی افزود: انجام 510 هزار و 232 مورد کلرسنجی از شبکه های آبرسانی شهری، روستایی و حاشیه شهرها و اماکن بین راهی و نیز 37 هزار و 406 مورد نمونه برداری میکروبی آب آشامیدنی از دیگر اقدامات بازرسان بهداشت محیط در طول اجرای برنامه بسیج سلامت نوروزی بوده است.
نظر شما