۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۵:۰۴

حجت الاسلام رجایی:

پروژه‌هاي عمرانی در گناباد با کمبود اعتبار مواجهند

پروژه‌هاي عمرانی در گناباد با کمبود اعتبار مواجهند

گناباد- خبرگزاري مهر: نماینده مردم گناباد وبجستان در مجلس شورای اسلامی از کمبود اعتبارات برای سرعت بخشی به اجرای پروژه‌های عمرانی در این شهر خبرداد و گفت: تخصیص اعتبارات به پروژه‌های در حال ساخت بسیار پایین است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمد رجایی ظهر شنبه در حاشيه بازديد از وضعیت ساخت‌وساز و پذیرش دانشجو در مرکز علمی کاربردی بیدخت اظهار کرد: تخصیص اعتبارات به پروژه‌های در حال ساخت بسیار پایین است و این کمبود اعتبارات پروژه عمرانی را با تاخیر در اجرا مواجه کرده است.

وي افزود: پیگیر‌ی‌های لازم در خصوص اختصاص اعتبارات برای ساخت ساختمان مرکز علمی کاربردی بهزیستی گناباد در اولویت قرار می‌گیرد.

وي ادامه داد: با فضای بکر و پتانسیل مثبت این مرکز می تواند مرکز آموزشی عالی بهزیستی در منطقه باشد.

حجت الاسلام رجايي افزود: یکی از مشکلات در حال حاضر کمبود فضای آموزشی است که پیگیری لازم جهت جذب اعتبارات لازم صورت می‌گیرد تا در مهرماه امسال فازیک فضای آموزشی طراحی شده با استاندارد روز در این مرکز راه‌اندازی شود.

رجايي گفت: یکی از وظایف مهم نخبگان ایران اسلامی خودکفایی علمی، تولید علم و ایجاد مرجعیت علمی برای نظام اسلامی است.

عضو کمیسیون عمران مجلس افزود: نظام اسلامی باید تمام نیازهای نخبگان را در اختیار آن ها قراردهد چه این به تولید علم منجر شود یا نشود.

وی گفت: اگر بخواهیم در نظام جمهوری اسلامی دارای شاخص‌های پیشرفته و فوق روز در حوزه ملی و فراملی باشیم باید در حوزه تولید علم به خودکفایی و مرجعیت برسیم.

وی افزود: در بازدیدی که از مرکز صورت گرفت نقاط مثبت بسیار زیادی مشاهده شد ومسئولان ومدیران نیز باید همت کنند که با اختصاص کمترین اعتبارات در شهرهای محروم ماندگاری مردم را بیشتر کنند.

نماینده مردم گناباد وبجستان در مجلس شورای اسلامی افزود: کمترین درخواست مردم منطقه با توجه به خشکسالی‌های اخیر توجه به مراکز آموزشی است.

رئیس مرکز علمی کاربردی بهزیستی گناباد نيز در ادامه گفت: تنوع رشته ها، کم بودن هزینه تحصیل نسبت به دیگر دانشگاه‌ها و تناسب رشته های تحصیلی با نیاز بازار کار و اشتغال از عمده ترین دلایل موفقیت دانشگاه علمی کاربردی بهزیستی در جذب دانشجویان است.

راحله صفاری افزود: این دانشگاه از سال 88 با ایجاد دو رشته و به عنوان اولین مرکز خارج از استان در شهرستان گناباد در شهر بیدخت راه‌اندازی شده است.

وي افزود: اغلب این دانشجویان یا شاغلین دستگاه‌های اجرایی بوده اند و برای ارتقای شغلی به ادامه تحصیل پرداخته‌اند و یا به عنوان کارآفرین در بازار کار فعالیت می‌کنند.

رئیس مرکز علمی کاربردی بهزیستی گناباد افزود: امسال در 3مقطع کارشناسی و5 رشته کاردانی از مهرماه پذیرش دانشجو خواهیم داشت.

وی گفت: کمبود فضای آموزشی لازم یکی از مشکلات مرکز در حال حاضر است و با توجه به فضای 8 هزار و 700 متر در این مرکز و آماده بودن نقشه های ساختمانی در يك هزار و 500 متر در سه طبقه بر اساس طراحی با استاندارهای دانشگاه بهزیستی که  در صورت تامین اعتبارات شاهد بهره برداری فاز اول در مهرماه باشیم.

صفاری گفت: براساس پیگیریهای انجام گرفته در صورت ساخت فضای آموزشی یک رشته کارشناسی ارشد به مرکز داده خواهد شد.

وی استقبال پذیرش دانشجو براساس رشته های متنوع مثبت ارزیابی نمود. وي افزود: در صورت راه اندازی فاز اول این مرکز آموزشی در مهرماه ما شاهد حضور100 درصد پذیرش دانشجو در این مرکز خواهیم بود.

کد خبر 2292921

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha