به گزارش خبرنگار مهر، محمد ابراهیم الهیتبار ظهر شنبه در کارگروه پدافند غیر عامل استان همدان با ارائه پیشنهادی مبنیبر لزوم تخصیص بخشی از بودجه ادارات دولتی برای تدوین طرح جامع پدافند غیرعامل استان، بیان داشت: شیوه نامه مشخصی برای بخش پدافند غیر عامل باید در نظر گرفته شود.
وی ادامه داد: در بخش فناوری اطلاعات باید تهدیدات شناسایی و دستور العمل مقابله با آن نیز به نهادهایی مختلف ارسال شود.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان با اشاره به مشکلات پیش آمده در دزدیده شدن پمپ آب یکی از مخازن آب روستایی استان که جمعیت زیادی را تحت تأثیر قرار داد، بیان داشت: شناخت تهدیدات در حوزه انرژی بسیار مهم است.
الهیتبار اظهار داشت: در بخش صنعت و معدن نیز باید کارهای مهمی برای در شناسایی تهدیدات در بخش پدافند غیر عامل انجام و در این بخش باید طرحها آماده واجرایی شود.
وی با اشاره به اینکه باید در راستای آموزش همگانی در بخش پدافند غیر عامل نهادهای مختلف فعال شوند، عنوان کرد: در استان همدان با توجه به اینکه با حوادثی چون زلزله، سیل، سرما و بمباران در دوران جنگ مواجه بودیم به خوبی میتوانیم سندی مناسب در بخش پدافند غیر عامل طراحی کنیم.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان اظهار داشت: در همه نهادها باید بخش پدافند غیر عامل ایجاد شده و جلسات و آموزش در رأس برنامهها قرار گیرد.
تهدیدات بیولوژیکی از عناصر مهم مورد مقابله در پدافند غیر عامل
وی با اشاره به اینکه تهدیدات بیولوژیکی یکی از عناصر مهم مورد مقابله در پدافند غیرعامل است، اظهار داشت: مشاوران مجرب برای بررسی تهدیدات نهادها وجود دارند و طرح های ارائه شده در تدوین برنامه ششم توسعه مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان از لزوم تدوین طرح پدافند غیر عامل انرژی در استان همدان نیز سخن راند.
مدیر عامل آب منطقه ای همدان نیز در این کارگروه از شناسایی نقاط آسیب پذیر در استان در حوزه آب خبر داد و افزود: مطالعات پدافند غیر عامل برای تمام سدهای استان انجام شده و اقدام به آموزش پرسنل نیز کردهایم.
مرتضی عز الدین با اشاره به کنترل ویدئویی سدهای استان همدان اذعان داشت: در گذشته مقرر بود تا دو درصد از بودجه عمرانی هر نهادی به بخش پدافند غیر عامل تخصیص یابد اما این امر محقق نشد.
وی بیان داشت: در بخش منابع آب روستایی نیازمند طرحی برای شناسایی تهدیدها هستیم.
نظر شما