به گزارش خبرگزاری مهر، کیانوش کاکاوند در این باره اظهارداشت: هماهنگی و پوشش خبری برنامهها و مراسم، همایشها، نشستها و گردهماییها، هماهنگی برگزاری مصاحبه مطبوعاتی با مدیران واحدها، اعزام خبرنگاران و گزارشگران جهت تهیه خبر و گزارشات حوزه کشاورزی، هماهنگی و اجرای نمایشگاههای تخصصی بخش کشاورزی، نظارت و همکاری در برگزاری جشنوارههای مختلف محصولات استان، هماهنگی و اجرای مناسبتهای ملی بخش کشاورزی، تهیه بولتن بریده جراید، تهیه و توزیع خبرنامه کشاورزی شامل اخبار و گزارش حوزه کشاورزی بصورت ماهیانه، انتشار گزارش عملکرد سازمان، چاپ و تکثیر بروشور، کاتالوگ و پوستر را از مهمترین فعالیتهای روابط عمومی سازمان در سال گذشته برشمرد.
کاکاوند استفاده از سیستم پیام کوتاه و سایت اطلاعرسانی سازمان را از مهمترین فعالیتهای الکترونیکی این مدیریت در امر اطلاع رسانی به مخاطبان بخش ذکر کرد.
وی با اشاره به اهمیت و نقش روابط عمومی در هر دستگاهی و 27 اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی اظهار داشت: روابط عمومی به عنوان پلی ارتباطی وظیفه برقراری ارتباط سالم و دوسویه را با مردم، سازمان و بهرهبرداران بر عهده دارد و توانسته نقش اساسی در امر اطلاع رسانی به مخاطبان درون سازمانی و برون سازمانی را برقرار کند.
مدیر روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: روابط عمومی این سازمان نیز با استفاده از روشها و فنون جدید اطلاع رسانی طی سنوات متمادی و سال گذشته با همکاری رسانههای ارتباط جمعی و همکاران توانسته است وظیفه خود را در امر اطلاع رسانی به کشاورزان و بهرهبرداران و همچنین توسعه بخش کشاورزی در راستای اهداف وزارت متبوع و تأمین امنیت غذایی همسو کند.
کاکاوند ارتباط دو سویه روابط عمومیها و رسانهها در امر اطلاع رسانی را یک امر ضروری دانست و اظهار داشت: روابط عمومی و رسانهها در امر کشاورزی بایستی به عنوان پل ارتباطی جامعه تولیدکننده، بهرهبردار و مصرفکننده که در واقع همه آحاد جامعه را در بر میگیرند به بیان عملکرد و سیاستهای بخش کشاورزی پرداخته و با اطلاعرسانی شفاف و صحیح در جهت ارتقای سطح فرهنگ عمومی جامعه کشاورزی گام بردارند.
این مسئول ضمن تشکر از همکاری رسانههای استانی و کشوری در امر اطلاع رسانی و پوشش خبری اظهار امیدواری کرد با تعامل بیشتر رسانهها با نهادها به ویژه بخش کشاورزی و انعکاس اخبار فعالیتها و رویدادهای این بخش گام موثرتری در راستای امنیت غذایی و توسعه بخش کشاورزی استان برداریم.
كشت خربزه در اراضی کشاورزی شهرستان بوئين زهرا آغاز شد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بوئین زهرا گفت: عملیات كشت خربزه در مزارع کشاورزری این شهرستان آغاز شده است.
مرتضی شعبان نژاد پيش بيني كرد: با توجه به سرمازدگي بهاره درختان ميوه در سال زراعي 93-92 سطح بالغ بر دو هزارو 500 هكتار از اراضي تحت پوشش شهرستان توسط زارعين به كشت اين محصول اختصاص يابد.
وی افزود: از این میزان سطح زیر کشت 35درصد بصورت كشت زير پلاستيكي انجام مي شود.
شعبان نژاد مزایای کشت محصول تولیدی خربزه شهرستان بصورت زیر پلاستیکی را داشتن عطر بهتر، عملكرد بيشتر و همچنين برداشت پيش از موعد به بازار برشمرد.
به گفته وی، سطح زیر کشت خربزه شهرستان در سال زراعی 92 -91 حدود دو هزار هکتار بوده که باتوجه به برداشت و عملکرد 45 تن در هکتار، حدود 9 هزار تن خربزه در سطح شهرستان تولید شد.
آغاز عملیات مبارزه با آفت ملخ در بوئین زهرا
مدير جهاد كشاورزي شهرستان بوئين زهرا در ادامه از آغاز عمليات مبارزه با آفت ملخ در مزارع بخش شال اين شهرستان خبر داد.
شعبان نژاد با بیان اینکه عملیات مبارزه با مشاركت بخش خصوصي و بصورت محلول پاشي است پيش بيني کرد: با همكاري كيلينيک هاي گياه پزشكي مستقر در منطقه عمليات سمپاشي به موقع و موثر در كانون مورد نظر، سطحي بالغ بر 800 هكتار عمليات سمپاشي عليه آفت انجام شود.
به گفته این مسئول؛ با توجه به بازديدهاي شبكه مراقبت و رديابي آفات عمومي در سال جاري علاوه بر انجام عمليات مبارزه شيميايی در كانون هاي سنوات قبل و مزارع و مراتع آلوده، كانون هاي جديد انتشار پوره هاي آفت ملخ نیز مورد شناسايي قرار گرفته است.
گردهمایی روش های مبارزه با آفت مگس زیتون در شهرستان قزوین برگزار شد
در راستای اطلاع رسانی در زمینه اجرای به موقع مبارزه با آفت مگس زیتون، گردهمایی روش های مبارزه با این آفت در منطقه طارم سفلی شهرستان قزوین برگزار شد.
در این نشست که با حضور کشت و صنعت ها، شرکت های فرآوری زیتون، ناظرین و کلینیک های زیتون برگزار شد شهسواری در خصوص لزوم مشارکت و اقدام به موقع باغداران برای مبارزه با مگس زیتون و روش های مؤثر مبارزه با این آفت برای شرکت کنندگان در گردهمایی مطالبی را بیان کردند.
در این گردهمایی بیش از 80 نفر از صاحبان کشت و صنعت ها، شرکت های فرآوری زیتون، ناظران و کلینیک های گیاهپزشکی شرکت کردند.
نظر شما