به گزارش خبرنگار مهر، احمد رضا حافظی شامگاه یکشنبه در گردهمایی مدیران روابط عمومی دستگاههای اجرایی استان، به سطح تحصیلات روابط عمومی در دستگاههای اجرایی استان اشاره کرد و افزود: در این میان سطح تحصیلات 58 روابط عمومی دستگاه اجرایی دو نفر دیپلم، 10 نفر لیسانس ، 35 نفر فوق لیسانس و 11 نفر بالای لیسانس می باشد.
وی اظهار داشت: ازاین تعداد 14 نفررشته مرتبط با روابط عمومی دارند که داری رشته روابط عمومی و ارتباطات و مدیریت فرهنگی هستند 44 نفر غیر مرتبط می باشند.
مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری زنجان گفت: دراین میان 12 نفرازاین روابط عمومی ها تنها مسئولیت روابط عمومی دارندو 46 نفر هم مسئولیت دیگری غیراز روابط عمومی دارند.
حافظی تاکید کرد: روابط عمومی ها سخنگوی دستگاه اجرایی هستند بنابراین باید به طور نظامند و مدیریت شده اطلاع رسانی کنند.
وی، با اشاره به اینکه باید روابط عمومی ها از ارتباطات و تکنولوژی روزاستفاده کنند یاد آورشد: این مهارت و توانایی باعث توسعه و پیشرفت دستگاه متبوعه می شود و اطلاع رسانی به روز در اختیار مردم قرار می گیرد.
مدیر کل روابط عمومی وامور بین الملل استانداری زنجان گفت: روابط عمومی ها باید ازظرفیت رسانه ها و صدا و سیما به خوبی استفاده کنند چرا که رسانه ها پل ارتباطی بین دولت و مردم هستند بنابراین روابط عمومی ها باید تعامل خود با رسانه ها را تقویت کنند.
حافظی تاکید کرد:متاسفانه کارشناس روابط عمومی در دستگاه های اجرایی کم است و جوابگوی نیاز دستگاهها نیستند.
وی، افزود: روابط عمومی ها جایگاه اقعی خود را در کشور ندارند و تحقق این امر مستلزم آموزشهای لازم به مدیران روابط عمومی ها می باشد.
مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری زنجان تصریح کرد: شورای روابط عمومی استان زنجان در راستای ارتباط مستمر و پیگیری سیاستهای این شورا تشکیل شده است.
حافظی، از تشکیل شورای کمیته تخصصی و راهبردی روابط عمومیها خبر داد و گفت: این کمیته با اهداف مشخصی تشکیل شده است.
وی، با بیان اینکه نقش روابط عمومیها در قانون مشخص است گفت: مدیران ارشد دستگاههای اجرایی باید به روابط عمومیها به عنوان بانیان اطلاع رسانی نگاه کرده و به آنها بهاء دهند و حمایت لازم از آنها را داشته باشند.
مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری زنجان، به چالشهای موجود در روابط عمومی اشاره کرد و گفت: کمبود اعتبار، ضعف آموزش، ضعف نیروی انسانی و نگرشهای منفی، نبود کار شناس مرتبط، نداشتن تشکلهای حرفه ای را از چالش های این حوزه عنوان کرد.
حافظی گفت: پرداختن به امور روزمره از دیگر چالش های موجود در این حوزه است.
نظر شما