۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۶:۴۷

كريمي تاكيد كرد:

لزوم تکمیل و راه‌اندازی بانک اطلاعات کاداستر در يزد

لزوم تکمیل و راه‌اندازی بانک اطلاعات کاداستر در يزد

يزد - خبرگزاري مهر: مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان یزد گفت: تکمیل و راه اندازی بانک اطلاعات کاداستر ضروری است و از بسیاری از امور و هزینه های موازی در امور مرتبط با کاداستر خواهد کاست.

به گزارش خبرنگار مهر، علی کریمی، ظهر دوشنبه در سومین جلسه مجمع عالی بسیج حقوقدانان استان یزد با مفید ارزیابی کردن راه اندازی بانک اطلاعات کاداستر اظهار داشت: بسیاری از معضلات موجود در بحث زمین با اجرای این طرح کاهش خواهد یافت و در زمينه جلوگیری از زمین خواری، تجاوز به اراضی دولتی و کاهش پرونده های طرح شده در مراجع ذیصلاح قضایی گام های اساسی برداشته خواهد شد.

وی با اشاره به انجام بسیاری از امور موازی در ارتباط با بحث کاداستر خاطرنشان کرد: هم اکنون مواردی شامل برداشت موقعیت املاک، خرید عکس های هوایی، خرید نقشه و تجهیزات نقشه برداری اموری است که توسط دستگاه‌ها و اداراتی که در امر کاداستر به صورت مستقیم و غیر مستقیم مشغول هستند، به طور موازی انجام می پذیرد.

اجراي طرح كاداستر به صورت فراگير از اتلاف وقت و هزينه جلوگيري مي كند

كريمي بيان كرد: با اجرای طرح کاداستر فراگیر، سایر ادارات مرتبط، بدون صرف هزینه و اتلاف وقت، تمامی امور مرتبط خود را می توانند از اداره کل ثبت اسناد و املاک پیگیری كنند.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان يزد تصریح کرد: در حال حاضر 13 اداره به امور جانمایی و برداشت دقیق زمین احتیاج دارند که چنانچه کل اعتبار این طرح تنها در یک اداره صرف و امور مرتبط به همان اداره ارجا شود، این موضوع با سرعت، دقت، کیفیت و هماهنگی بسیار بهتری انجام می پذیرد.

وي خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین زیرساختهای جامعه و دولت، کاداستر فراگیر است که اداره ثبت اسناد به عنوان متولی مالکیت، حافظ حقوق اشخاص حقیقی، حقوقی و دولتی است و در این مسیر نیازمند حمایت های بیشتری است.

مسئول سازمان بسیج حقوقدانان استان يزد نيز در اين مراسم اظهار داشت: سازمان بسیج حقوقدانان با هدف ایجاد اتحاد، انسجام و همبستگی بین حقوقدانان و حضور فعال و همه جانبه در دفاع حقوقی از ارزشهای متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تشکیل شده است.

حضور فعال در مجامع بين المللي هدف بسيج حقوقدانان است

محمدرضا زارع افزود: استفاده از ظرفیتهای موجود در عرصه های حقوقی کشور و حضور فعال و همه جانبه در عرصه های داخلی و مجامع بین المللی هدف بسیج حقوقدانان است.

وی اظهار داشت: در ساختارهای بسیج حقوقدانان علاوه بر کانون های تخصصی، مجمع عالی  حقوقی پیش بینی شده که با حضور رئیس کل دادگستری استان به عنوان رئیس مجمع عالی و حضور مدیران کل سازمانهای تابعه قوه قضائیه، رؤسا و دادستان های دادگستری های سراسر استان و همچنین مسئولان کانونها و اساتید برجسته حقوقی شکل می گیرد.

مسئول سازمان بسیج حقوقدانان استان یزد تصریح کرد: این ساختار با هدف استفاده از توان فکری و خرد جمعی اعضا در راستاي بررسی آسیبها و چالش هاي ایجاد شده در حوزه هایی که خلأ قانونی وجود دارد و نیاز به تصویب و یا اصلاح قوانین است همچنین بررسی فرصت های حقوقی استان ایجاد شده است.

شناسايي و جمع بندي آسيبها و چالش ها شرط اول حضور اثربخش بسيج حقوقدانان است

زارع، حضور اثربخش بسیج حقوقدانان را در مرحله اول به شناسایی و جمع بندی آسیبها و چالشها و فرصت های حقوقی توسط اعضا منوط کرد و بیان داشت: در ادامه باید بر اساس نیاز موضوعات اولویت بندی شده و بررسی و ارزیابی های تخصصی صورت گیرد.

وی ادامه داد: پس از آن باید راهکارهای مناسب شناسایی شود و در مسير عملیاتی و اجرایی کردن آنها در سطح استان گام برداشت.

مسئول بسیج حقوقدانان خاطرنشان کرد: تشکیل کارگروه تخصصی علمی و تحقیقاتی امام محمدباقر (ع) براي بررسی آسیب های اجتماعی و جرائم اولویت دار استان و برنامه ریزی براي کاهش و جلوگیری از آنها، راه اندازی سامانه جامع پاسخگویی به سئوالات حقوقی آحاد جامعه و راه اندازی واحدهای حقوقی ثابت براي مشاوره به مردم در مراکز عمومی از جمله مهمترین اولویت های این سازمان است.

کد خبر 2294670

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha