سهيل محمودي ، شاعر و نويسنده معاصر در گفت و گو با خبرنگار ادبي " مهر" با بيان اين مطلب گفت : من عميقا معتقدم كه قصه هاي جلال آل احمد ، مثل سه تار ، بچه مردم ، مدير مدرسه ، نون والقلم و آثار ديگرش هنوز در شمار جدي ترين شكل هاي داستان نويسي در روزگار ماست .
وي در توضيح بيشتري در باره آثار اين نويسنده و انديشمند فقيد گفت : در داستان " نون والقلم " شكل و ژانر تازه اي احساس مي شود ، اما كاملا برخاسته از فرهنگ خودي است ، بدون اين كه وامي از فرهنگ و ادبيات بيگانه گرفته شده باشد.
نويسنده و مجري برنامه " با كاروان شعر و موسيقي " كه از شبكه دوم سيما پخش مي شود ، در ادامه صحبت هاي خود گفت : چند قصه كوتاه جشن فرخنده و گلدسته و فلك هم كه در كتاب " پنج داستان" آمده است ، متشكل ترين داستان هاي كوتاه تاريخ ادبيات فارسي ماست .
اين شاعر و نويسنده خاطر نشان كرد : آن زمان كه خيلي ها به اشتباه فكر مي كردند كه مفهوم روشنفكري ، پشت كردن به باورها ، ايمان و نان مردم است ، آل احمد عكس اين موضوع را ثابت كرد و نشان داد كه بايد با باورهاي مردم همراه بود اين همراهي ، هنوز هم از وجوه فراموش شده تاريخ روشنفكري در كشور ماست.
سراينده " فصلي از عاشقانه ها " گفت : جلال آل احمد ، هم در انتقال باورهايش موفق و تاثيرگذار است و هم در تكنيك و سبك و نگارش داستان ، البته جاي بسي تاسف است كه عده اي آگاهانه و يا ناآگاهانه اين نويسنده را صرفا به عنوان يك گزارشگر معرفي مي كنند.
آخرين كتاب هاي منتشر شده " سهيل محمودي " عاشقانه در پاييز ، حرف آخر من و تو - و - مي خواهم عاشقانه تر بخوانم ، نام دارد.
نثر امروز ما وامدار آل احمد است ، اما متاسفانه بعضي ها با اظهارنظرهاي غير منصفانه ، در حق او جفا مي كنند.
کد خبر 22949
نظر شما