به گزارش خبرنگار مهر، محمد ابراهیم جرجانی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران استان افزود: انتظار داشتیم شهردار در آغاز کار، برنامه ای که به شورا ارائه می دهد ابتدا اولیت های اصلی و دغدغه مردم را در نظر گرفته باشد و پس از آن به سراغ پروژه های بزرگ و فراناحیه ای بروند.
وی ادامه داد: در برنامه ریزی برای شهر گرگان باید نفع مردم و سلامت آنها در نظر گرفته شود به عنوان مثال احداث پلی در شرق گرگان را شورای اسلامی شهر مصوب کرد اما متاسفانه یکطرفه از سوی شهردار این پروژه لغو شد.
جرجانی بیان کرد: احداث پل جز مصوبات شورا بوده و لغو آن نیز مستلزم تصویب شورا است. این مصوبه باید در شورا مورد بحث و بررسی قرار بگیرد زیرا ارائه این مصوبه جز برنامه های از قبل تعیین شده بوده و لغو آن به صورت یکطرفه کار درستی نیست.
وی ضمن اشاره به مصاحبه تلوزیونی شهردارافزود: شهردار در این برنامه قول راه اندازی 12تقاطع غیر هم سطح را ظرف مدت 4 سال داده که از نظر کارشناسی اجرایی شدن این نوع برنامه ریزی بعید به نظر می رسد.
رئیس کمیسیون خدمات شهری، فضای سبز و زیست شهری شورای شهر از احداث تقاطع غیر همسطح در میدان ولیعصر ابراز نارضایتی کرد و افزود: احداث تقاطع غیر هم سطح در میدان ولیعصر خیلی منطقی به نظر نمی رسد زیرا این میدان به تازگی مورد مرمت قرار گرفته و هزینه زیادی شده است.
وی با بیان این نکته که احداث زیرگذر و روگذر در 12 نقطه شهر، قابیلت اجرایی ندارد، بیان داشت: بهتر این بود که رینگ های حاشیه شهر را اجرایی می کردیم، رینگ خیابان طبیعت را باید پیگیری کنیم تا حداقل تسهیلات برای تردد مردم ایجاد شود.
محمد ابراهیم جرجانی نبود پارک مسافر را در گرگان یکی از ضعف های مدیریت شهری دانست و گفت: ایجاد پارک مسافر یکی از ضروریات شهر گرگان است که در برنامه های شهردار تعریف نشده است.
وی وضعیت پل های هوایی شهر گرگان را نامطلوب ارزیابی کرد و افزود: پل هوایی میادین شهر گرگان تنها بخشی از تردد شهروندان را پوشش می دهد و برای تردد در دیگر مسیرها مردم با مشکل مواجه هشتند.
راه اندازی بازار سیتی سنتر و هایپر در شرق و غرب شهر، جزو نیاز شهروندان به شمار نمی رود
عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر گرگان اعلام کرد: خواسته مردم رفع اینگونه مشکلات است، راه اندازی بازار سیتی سنتر و هایپر در شرق و غرب شهر خوب است اما یک نیاز شهر به شمار نمی رود ضمن اینکه این پروژه به بخش خصوصی واگذار شده به همین خاطر جز پروژه های کلان شهرداری محسوب نمی شود.
وی از نبود بازارچه در نقاط مختلف شهر و وجود دستفروشان در خیابانهای اصلی ابراز نارضایتی کرد و بیان داشت: با توجه به معضل بیکاری و وجود دستفروشان به عنوان عاملین سد معبر در شهر، راه اندازی بازارچه به جای بازار سیتی سنتر و هایپر نیاز بخش عمده ای از همشریان و بیکاری جوانان را مرتفع می کرد که در این زمینه هم شهردار برنامه ای ارائه نکرده است.
این مسئول نیمه تمام ماندن مجتمع تجاری فرهنگی میدان مفتح را یکی دیگر از ضعف های مدیریت شهری اعلام کرد و افزود: اجرای پروژه های جدید در حالی که بسیاری از پروژه های شهری نیمه تمام رها شده، امری بیهوده است.
رئیس کمیسیون خدمات شهری، فضای سبز و زیست شهری شورای شهر خاطر نشان کرد: انتظار داشتم شهردار کارهایی که جز نیازهای اصلی شهروندان به شمار می رود در برنامه چهار ساله خود بگنجاند ولی چیزی که از اعلام برنامه شهردار به چشم می خورد اینکه این طرح ها تنها بر روی کاغذ باقی بماند و اجرایی نشود.
جرجانی ضمن اشاره به این نکته که شهرداری باید مسبب اجرای طرح و برنامه هایی باشد که حق مردم است، اعلام داشت:از مدیریت شهری انتظار داریم خواسته های اولیه مردم را مرتفع کند، احداث پل هوایی در شرق گرگان، پیش بینی پل هوایی در مسیرهای پرخطر شهر یک ضرورت برای حفظ جان شهروندان است، مردم به این امکانات بیش از بازارچه هایپر نیاز دارند.
وی انتقال پادگان لشگر 30 به خارج از شهر را جز برنامه های مدریت شهری گرگان اعلام کرد و افزود: انتقال پادگان به خارج شهر یکی از طرحهای زمان بر است که دست کم 10 سال به طول می انجامد، اینکه شهردار آن را در برنامه 4 ساله خود آورده، جای تامل دارد.
محمد ابراهی جرجانی ضمن یادآوری اینکه تنها 3سال از عمر شهردار گرگان باقی مانده، افزود: این برنامه ها تنها در حد یک آرزو است و هیچ گاه جامعه عمل در کوتاه مدت نخواهد پوشید.
راه اندازی اتوبوس ریلی در گرگان شعار زیبایی است
وی بیان کرد: راه اندازی اتوبوس ریلی در گرگان شعار زیبایی است اما باید در نظر گرفت که آیا شهر گرگان قابلیت اجرایی این پروژه را دارد؟ و اینکه چند میلیارد برای این طرح باید هزینه شود؟ آیا شهرداری از پس هزینه میلیاردی این پروژه برخواهد آمد؟
جرجانی با بیان اینکه با کارشناسان این بخش صحبت کرده و مشاوره گرفته ام، گفت: بر اساس نظر کارشناسان عملا شرایط راه اندازی اتوبوس ریلی وجود ندارد و تنها هزینه سنگینی برای کار مطالعاتی آن در مراحل ابتدایی صرف می شود که سودی برای شهر و شهروندان نخواهد داشت.
عضوهیات رئیسه شورای اسلامی شهر گرگان در خاتمه اضافه کرد: اتوبوس ریلی به سرنوشت المان میدان بسیج مبتلا می شود، بیش از 10 سال پروژه المان میدان بسیج طول کشید و در نهایت با توجه به هزینه میلیاردی به ثمر هم نرسید.
نظر شما