به گزارش خبرنگار مهر، دبیر کل دومین همایش ملی کارآفرینی و رقابت پذیری، ظهر سه شنبه در نشست خبری با بیان اینکه دنیای در حال تحول امروز، کامیابی را از آن جوامع و سازمانهایی میداند که بین منابع کمیاب، قابلیتهای مدیریتی و منابع انسانی خود، رابطهای منطقی و معنیدار برقرار سازند گفت: جامعه و سازمانی میتواند در مسیر توسعه، حرکت روبهجلو و پرشتابی داشته باشد که با ایجاد بسترهای لازم منابع انسانی خود را به دانش و مهارت کارآفرینی مولد و رقابت پذیری تجهیز کند تا آنها با استفاده از این توانمندی ارزشمند، سایر منابع جامعه و سازمان را به سوی ایجاد ارزش و حصول رشد و توسعه، مدیریت و هدایت کنند.
ابوالحسن حسینی افزود: متأسفانه واژه کارآفرینی موجب شده، معنی ایجاد کار یا اشتغالزایی از این واژه برداشته شود؛ در حالی که کارآفرینی دارای پیامدهای مثبت و مهم دیگری همانند بارورشدن خلاقیتها، ترغیب به نوآوری و توسعه آن، افزایش اعتماد به نفس، ایجاد و توسعه تکنولوژی، تولید ثروت در جامعه و افزایش رفاه عمومی است.
وی اظهار کرد: همانطور که کارآفرینی به خلاقیت و نوآوری تکیه دارد،رقابت پذیری نیز در اقتصاد جهانی به توانمندیهای تکنولوژیکی و نوآوری وابسته است و این امر شامل توانایی توسعة محصولات جدید و دسترسی به بازارهای جدید، بکارگیری تکنولوژی جدید، اعمال بهترین الگوهای مدیریتی در بنگاهها و توسعة سطوح مهارتی در طیف وسیعی از نیروی کار و کارآفرینی است.
سرپرست مرکزکارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه مازندران تصریح کرد: افزایش ظرفیت تحقیقات و تکنولوژی کشور برای تبدیل دستاوردهای علمی و یافتههای فناورانه به موفقیتهای صنعتی و تجاری واشتغال زایی به نقش کارآفرینی سازمانها و دانشگاهها وابسته است.
حسینی یاد آور شد: اگر به روند رشد و توسعه جهانی توجه داشته باشیم، درمییابیم که با افزایش و گسترش فناوریهای پیشرفته، نقش و جایگاه کارآفرینان به طور فزایندهای بیشتر میشود و کارآفرینی فردی و سازمانی از عوامل مهم رشد و توسعه اقتصادی به شمار میآید؛ به طوری که در غرب و برخی کشورهای دیگر، دو دهه اخیر، دهههایی طلایی کارآفرینی نام گرفته است.
سیویلیکا، یک دایره المعارف تخصصی برای کلیه رشته های علوم است که هدف از راه اندازی آن، ایجاد بستری مناسب جهت جلوگیری از پراكنده شدن نتایج تحقیق ها و مطالعات محققان و دانشمندان ایرانی است.
نظر شما