به گزارش خبرنگار مهر، اردوان زینل زاده صبح چهاشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: شهر گچساران با توجه به وسعت موجود، سرانه بالایی نیز دارد بنابراین سرانه عمرانی و هزینه عمرانی نیز برای مردم بالا می رود.
زینل زاده اظهار داشت: وجود فضاهای خالی زیاد در محله ها، وجود مسیل ها و کانال ها در زمان بارندگی باعث شده تا هزینه عمرانی نسبت به سایر شهرها بالا رود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر شهر گچساران به دوبخش شرکت نفت و شهر تقسیم شده است، اظهارداشت: اگر کمک های نفت گچساران در پاک سازی و زیبا سازی مبلمان شهری نبود شهرداری به تنهایی نمی توانست چهره شهر را مناسب و زیبا سازد.
شهردار گچساران همچنین از یک برنامه ریزی جدید در رابطه با مبلمان شهری در سطح شهر گچساران خبرداد و افزود: سنگ فرش پیاده روها و ایجاد فضای بازی کودکان در تمام محلات شهر از جمله این طرح ها است.
زینل زاده افزود: زیرگذر شهید تندگویان گچساران در زمینه کاهش ترافیک شهری گچساران موثر بوده و در حال حاضر بهسازی باند جنوبی این زیرگذر حدفاصل پمپ بنزین تا خیابان بشارت جدول گذاری می شود.
وی تاکید کرد: از زمان راه اندازی این پروژه، ترافیک در محدوده شهر گچساران کاهش نسبی داشته است و عبور ومرور در ساعت اوج ترافیک به راحتی صورت می گیرد.
وجود 164 هکتار بافت فرسوده در گچساران
این مسئول در خصوص اقدامات انجام شده در زمینه بافت فرسوده گچساران تصریح کرد: وجود 164 هکتار بافت فرسوده در گچساران موجب شده تا از آن به عنوان یکی از بزرگترین پروژه های عمران شهری نام برده شود.
زینل زاده گفت: اجرای بعضی از پروژه ها در بافت فرسوده می تواند در میان مدت تحرک ایجاد کند و برای ساکنین منازل مسکونی به صرفه نیست که یکبار تخریب کنند و دوباره بسازند.
شهردار گچساران بیان کرد: بحث جابجایی یکهزار و300 واحد مسکونی و اجرای یک رینگ از بیمارستان شهید رجایی تا مدرسه 12فروردین می تواند در بهسازی بافت فرسوده گچساران مفید باشد.
وی در خصوص ناوگان حمل و نقل عمومی گچساران نیز بیان کرد: درآمد این ناوگان جوابگوی هزینه ها نیست و در بسیاری از مسیرها ناوگان اتوبوسرانی شهرداری درآمد ناچیزی دارد.
زینل زاده ادامه داد : به هیچ عنوان امکان افزایش خطوط اتوبوس ناوگان عمومی به نقاط کم تردد شهر را به دلیل عدم درآمدزایی نداریم.
این مسئول با بیان اینکه هزینه پروانه های ساختمانی یک موضوع نسبی است، اظهارداشت: عوارض در شهرداری باید نهادینه شود تا زمانیکه شهرداری در آمد نداشته باشد نمی تواند به مردم خدمات بدهد.
وی افزود: شهرداری فقیر هیچ تغییری نمی تواند در شهر ایجاد کند و شهر زیبا و بالنده نیاز به یک شهرداری پردرآمد دارد.
زینل زاده تاکید کرد: درآمد چندانی از عوارض پروانه های ساختمانی نصیب شهرداری نمی شود و بیش از 70 درصد استعلامات ما در زمانی که شهرداری تخفیف قرار می دهد، پرداخت می شود.
بهسازی معابر گچساران برای معلولان
شهردار گچساران همچنین از ایجاد یک مبلمان شهری جدید در سال 93 برای رفاه حال معلولان خبرداد و افزود: طرح ایجاد چند پل عابر پیاده در سطح گچساران پیش بینی شده است.
وی در پایان طرح جمع آوری کیوسک های روزنامه فروشی گچساران را از برنامه های اولویت دار شهرداری عنوان کرد و گفت: بسیاری از این کیوسک با تغییر کاربری اجناس دیگری را به فروش می رسانند که این کار از نظر قانونی مشکل دارد.
زینل زاده عنوان کرد: طرح جدید کیوسک های روزنامه فروشی گچساران از جنس فایبر گلاس و تنها با کاربری مطبوعاتی واگذار می شود.
نظر شما