به گزارش خبرنگار مهر، حسن کوره بلاغی ظهر چهارشنبه در نشست کمیته پدافند غیرعامل ارومیه با بیان اینکه مقابله با تهدیدات سایبری برای حفظ امنیت ملی و حریم شخصی افراد ضروری است، افزود: از ابتدای سالجاری تا کنون برای در این راستا 31 فقره پرونده جرایم رایانهای تشکیل شده که 23 مجرم دستگیر و تحویل مقامات قضایی شده اند.
وی با بیان اینکه 17 نفر از مجرمین دستگیر شده مرد و 6 نفر از این افراد زن بودند، اظهار داشت: انگیزه مجرمان در جرایم رایانهای 23 درصد سرگرمی و کنجکاوی، 6.5 درصد با انگیزه ضد فرهنگی، 60 درصد انگیزه برای کسب منافع مالی و 10.5 درصد به منظور انتقامجویی بوده که بیشترین انگیزه مجرمان حوزه جرایم اینترنتی و رایانهای برداشت غیرمجاز از حساب کاربران بوده است.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی نیروی انتظامی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه در حال حاضر رشد سریع و در عین حال نامتوازن ساختار IT به یکی از نقاط بالقوه آسیب پذیر و خطرناک در جهان تبدیل شده، اعلام کرد: لذا توجه و پرداخت سریع و در حین حال نظام مند، معقول و هدفمند به منظور مصون سازی این بستر از تهدیدات موجود ضرورت دارد.
کوره بلاغی تاکید کرد: موضوع مهم در این برهه از زمان بکارگیری و افزایش شیوه های دفاعی در مقابل حملات سایبری است که این موضوع در مبحث پدافند غیرعامل قرار می گیرد و نیازمند توجه و آموزش های همگانی و افزایش دانش در حوزه سایبری است.
وی با بیان اینکه محیط سایبر زمینه فعالیتهای اقتصادی مهم و ابزار ضروری برای انجام معاملات تجاری و در سطح بینالمللی بدون دخالت مستقیم بشر را فراهم کرده، یادآور شد: به دلیل کم هزینه بودن و حتی نداشتن محدوده زمانی و مکانی با استفاده از اینترنت کاربران میتوانند در هر نقطه از جهان یکدیگر را ملاقات کرده و مبادله اطلاعات کنند.
نظر شما