به گزارش خبرنگار مهر، محسن میرانصاری ظهر چهارشنبه در سومین همایش ملی تصادفات جادهای و سوانح ریلی و هوایی، به الگوی توسعه مدیریت ایمنی کشور اشاره کرد و افزود: موضوع ترافیک چند وجهی است.
وی اظهار داشت: بحث در این موضوع نیاز به بررسی و تجزیه و تحلیل دارد.
عضو هیئت مدیره انجمن جمیعت طرفداران ایمنی کشو، با اشاره به اینکه در جهان یک میلیون و 100 هزار نفر بر اثر حوادث جادهای جان خود را از دست میدهند گفت: با ادامه داشتن این موضوع تعداد این تلفات در سال 2020 به یک میلیون و 900 هزار نفر و در سال 2030 به 2 میلیون و 500 هزار نفر برسد.
میر انصاری، گفت: سال گذشته در کشور 18 هزار نفر بر اثر حوادث جاده ای جان خود را از دست داده اند.
وی، در ادامه تاکید کرد: متاسفانه در کشورما دومین عامل مرگ و میر به تلفات جاده ای مربوط است.
عضو هیئت مدیره انجمن جمیعت طرفداران ایمنی کشور یاد آورشد: کشور آلمان که جمعیت آن 80 میلیون نفر است و 40 میلیون خودرو دارد 4 هزار کشته دارد ولی ایران با 16 میلیون خودرو سال گذشته 18 هزار کشته داشت.
میر انصاری، گفت: تعداد تلفات کشور ژاپن در سوانح جادهای 6 هزار نفر است وکشور ایران در این زمینه رتبه خوبی در جهان ندارد و باید فکری اساسی شود.
وی، با اشاره به اقدامات مجامع جهانی در زمینه کاهش تلفات جادهای گفت: سازمان ملل از سال 2010 تا 2020 را به عنوان دهه ایمنی نامگذاری کرده است.
عضو هیئت مدیره انجمن جمیعت طرفداران ایمنی کشو ر،با اشاره به اینکه از سال 2011 تا 2020 نیز دهه کنش اعلام شده گفت: باید با این اهداف تعداد کشتهها باید در سوانح جادهای به 50 درصد کاهش پیدا کند.
میر انصاری، از ایمنی ترافیک به عنوان یک موضوع فرابخشی یاد کرد و افزود: نبود یکپارچگی بین سازمانهای متولی، بی توجهی به مدیریت بعد از حادثه وجزیره ای عمل کردن دستگاههای متولی از جمله معضلات مدیریت ایمنی ترافیک کشور است.
نظر شما