۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۷:۵۲

نشست رسانه‌ای رزمندگان عملیات بیت المقدس/

نگذارید رزمندگان منزوی و فراموش شوند

نگذارید رزمندگان منزوی و فراموش شوند

قزوین- خبرگزاری مهر: سه تن از رزمندگان عملیات بیت المقدس در قزوین خواستار صیانت از ارزشهای دوران دفاع مقدس، انتقال خاطرات و دستاوردهای رزمندگان به نسل آینده و جلوگیری از انزوا و فراموشی رزمندگان اسلام شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، در آستانه سالروز فتح خرمشهر، سه تن از رزمندگان دلیر شرکت کننده در عملیات بیت المقدس روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران رسانه‌های استان در محل بنیاد شهید و امور ایثارگران قزوین گوشه ای از خاطرات دوران دفاع مقدس را تشریح کردند.

در این نشست که با موضوع بررسی نقش رزمندگان و شهدای استان در عملیات بیت المقدس و با حضور نادر نصیری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران هم برگزار شد امیر محمود فردوسی از فرماندهان لشگر 16 زرهی قزوین در خصوص اهمیت آزادی خرمشهر گفت: رزمندگان با هدف صیانت از ارزش‌های اسلامی و دفاع از میهن در جبهه های نبرد حضور یافتند و نسل امروز ضروری است ضمن آشنایی با خاطرات دوران دفاع مقدس با آرمانهای انقلاب بخوبی آشنا شوند.

خداوند هدایت عملیات رزمندگان را بر عهده داشت

وی افزود: جنگ متعلق به مردم و بسیج و ارتش و سپاه و نیروهای مردمی است و هیچکس نمی تواند آن را مختص خود کند و نقش خود را پررنگ جلوه دهد.

امیر فردوسی بیان کرد: امروز باید بپذیریم اگر حضور همه جانبه مردم و هدایت امام راحل و رهبری نبود و خداوند لطف نمی کرد قادر نبودیم در برابر بسیج همه کشورها که نابودی نظام اسلامی را در سر داشتند مقاومت کرده و پیروز شویم.

این رزمنده ارتشی یادآورشد: در آن دوران مسئولیت سنگینی بر دوش فرماندهان ارتش بود و ما عاشقانه برای دفاع از میهن با ترک خانواده عازم نبرد شدیم و یکایک رزمندگان خدا را دیدند و باور کردند که در برابر تجهیزات نظامی فراوان صدام هیچ نیرویی جز حضرت حق قادر به شکست دشمن نیست و در یک جمله عملیات رزمندگان توسط خدا هدایت می‌شد.

سرتیپ فردوسی اظهارداشت: عملیات بیت‌المقدس که منجر به آزادی خرمشهر شد بزرگترین افتخار کشور در دوران دفاع مقدس است و سالروز این روز باید فرصتی برای بیان دستاوردهای این عملیات به نسل جوان برای پند از گذشته باشد.

وی بیان کرد: فتح خرمشهر دنیا را مبهوت کرد و تا مدت‌ها هرگز باور نمی‌کردند ایران بتواند در برابر این همه تجهیزاتی که با کمک 35 کشور به صدام شده بود ایستادگی کرده و پیروز شود.

امیر فردوسی در پایان خطاب به آقای ظریف وزیر امور خارجه گفت: آقای ظریف در مذاکرات محکم باشید و بدانید افراد زیادی مانند من هستند که حتی با سن 68 سالگی با شجاعت و جسارت حاضرند مانند جوان 22 ساله زمان جنگ در مقابل زیاده خواهی آمریکا بایستند و از عزت کشور دفاع کنند.  

تندکی‌ها: از فتح خرمشهر باید کتابها نوشته شود

در ادامه این نشست صمیمی رضا تندکی‌ها رزمنده بسیجی اظهارداشت: آزادی خرمشهر حماسه بزرگی بود که باید کتابهای متعددی از خاطرات رزمندگان و نحوه عملیات و امدادهای غیبی و لطف خداوند نوشته شود تا همه بدانند چه کار بزرگ و افتخارآمیزی در کشور توسط عده ای جوان پاک باخته خلق شد.

تندکی‌ها افزود: در شرایطی که نیروی انسانی ما اندک و همه تجهیزات نظامی کشور تحلیل رفته بود خرمشهر به تصرف دشمن بعثی درآمد و تنها در آن سرزمین خدا ناظر جوانانی بود که با نیتی خالصانه به صحنه نبردی جهانی آمده بودند و هرگز فکر نمی‌کردند که زنده بمانند و همه آگاهانه به استقبال شهادت آمدند و خدا نیز به یاری آمد و کاری نشدنی محقق شد.

وی بیان کرد: جنگ ما با دشمن عاشورایی بود لذا پیروزی در آن محقق شد و همه کشورهایی که با قدرت و حمایت نظامی برای از بین بردن نظام نوپای ما به صحنه آمدند و خرمشهر را به دژی نفوذ ناپذیر تبدیل کرده بودند پس از آزادی شرمنده و متحیر شدند.

تندکی ها گفت: گرفتن 20 هزار اسیر بیانگر عظمت این عملیات نظامی است و امروز همه این مجاهدت و رشادتها باید بخوبی به نسل جوان گفته شود تا آیندگان بدانند عزت و افتخار میهن اسلامی مرهون چه انسانهای بزرگی است.

خرمشهر پیروزی خون بر شمشیر بود

این رزمنده بسیجی گفت: بدون شک اگر تعداد نیرو و تجهیزات دشمن بعثی را مرورکنیم درخواهیم یافت که آزادی خرمشهر پیروزی خون بر شمشیر بود و گفته امام حق مطلب را ادا کرد که خرمشهر را خدا آزاد کرد.

وی بیان کرد:ایمان قلبی، عشق جوانان به خدا و امام راحل موجب پیروزی در عملیات بیت المقدس شد وگرامیداشت یادشهدای این حماسه وظیفه یکایک مردم و مسئولان در شرایط کنونی است.

نگذاریم رزمندگان منزوی شوند

تندکی ها با انتقاد از بی توجهی برخی به رزمندگان دوران دفاع مقدس تصریح کرد: تمام رزمندگانی که به افتخار شهادت نائل نشده اند با کوله باری
از ناگفته های جنگ امروز در خدمت نسل جوان هستند اما در انزوا بسر می برند و گاهی برای بیان خاطرات خود فقط با کاروان راهیان نور عزیمت می کنند اما این نوع نگاه پسندیده نیست که سالی یکبار یادمان کنند بلکه باید این تجارب ارزشمند در جامعه زنده نگهداشته شود و با بازگویی آن ترویج فرهنگ شهادت نهادینه شود.

وی گفت: لازم است حس فداکاری به نسل جوان و آیندگان منتقل شود و رسانه ها در این کار نقش تعیین کننده دارند لذا انتظار داریم کوتاهی نکنید و نگذارید رزمندگان فراموش شوند و به انزوا بروند.

این رزمنده بیان کرد: اگر آیندگان بخواهند پاک بمانند باید گذشتگان را بشناسند و با مطالعه وصیت نامه شهدا در مسیر ارزشها و شهدا گام بردارند.

قلی‌پور: با الله اکبر خرمشهر را فتح کردیم

سردار علی قلی‌پور سرهنگ سپاه پاسداران هم یکی دیگر از رزمندگان عملیات بیت‌المقدس بود که ضمن بازگویی نقش مردم استان قزوین درآزاد سازی خرمشهر گفت: انقلاب اسلامی روح جدیدی در کالبد جوانان انقلابی دمید و شناخت آنها را بیشتر کرد و جنگ تحمیلی مانند دانشگاهی توانست تجربه ارزشمندی را به جوانان مخلص ما منتقل کند که امروز باید ثبت و ضبط شود.

قلی‌پور افزود: در عملیات بیت المقدس بیش از 200 شهید و ده‌ها جانباز تقدیم نظام شد و در سالروز این عملیات باید یاد همه آنها گرامیداشته شود.

قلی‌پور بیان کرد: انگیزه رزمندگان اسلام در این عملیات بسیار بالا بود و با سازماندهی که انجام شد نیروهای قزوین در قالب چند تیپ وارد عرصه نبرد شدند و نقش مهمی در این نبرد داشتند.

وی افزود: 350 نفر در تیپ 22 بدر، 350 نفر در گردان عمار، 350 نفر در گردان حضرت رسول، 350 نفر در گردان مقداد در تیپ 46 فجر  و یک گردان سپاه در عملیات شرکت کردیم و تجهیزات ما با دشمن اصلا قابل مقایسه نبود به طوری که بسیاری از سربازان ما حتی لباس و تجهیزات نظامی و سلاح نیز نداشتند و نوبتی به منطقه اعزام می شدند.

این رزمنده رمز پیروزی در عملیات بیت المقدس را مردمی بودن جنگ، رهبری نظام و دیدندار و ولایتمداری رزمدگان دانست.

کد خبر 2296414

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha