۱ خرداد ۱۳۹۳، ۱۱:۴۸

وزیر آموزش عالی "بروندی":

پیشرفت های علمی و پژوهشی ایران تحسین برانگیز است/ به دانش علمی ایران نیاز داریم

پیشرفت های علمی و پژوهشی ایران تحسین برانگیز است/ به دانش علمی ایران نیاز داریم

کرج - خبرگزاری مهر: وزیر آموزش عالی و پژوهش کشور بروندی با بیان اینکه پیشرفت های علمی و پژوهشی ایران در زمینه های مختلف تحسین برانگیز است گفت که این کشور برای تحول در نظام علمی و دانشگاهی اش به کمک مراکز علمی ایران نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، "ژوزف بوتوره" وزیر آموزش عالی و پژوهش کشور آفریقایی بروندی در حاشیه بازدید از پژوهشگاه مواد و انرژی ایران مستقر در شهرستان فردیس استان البرزکه شامگاه چهارشنبه انجام شد، توان علمی را را فراوان توصیف کرد و اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در زمینه ها مختلف علمی و پژوهشی پیشرفت های تحسین برانگیزی داشته و کشورهای در حال توسعه می تواننند از این پیشرفتها برای توسعه علمی کشورشان بهره ببرند.

وی با اشاره به ظرفیتهای علمی و پژوهشی ایران گفت: کشور بروندی 35 دانشگاه دولتی و خصوصی دارد و می تواند برای تحول در نظام علمی و دانشگاهیش از ظرفیت مراکز علمی ایران بهره گیرد.

بوتوره توانمندی های علمی و پژوهشی پژوهشگاه مواد وانرژی ایران را ستودنی دانست و گفت: بروندی دارای منابع انرژی تجدپذیر و معادن زیادی است که برای تبدیل آنها به بالفعل به همکاری علمی این پژوهشگاه نیازمند است.

وی گفت: کشور ما در زمینه استخراج معادن به دانش و تخصص نیاز دارد و مراکز علمی و تخصصی ایران در این زمینه می توانند کمک کنند.

بوتوره افزود: قبل از اینکه به پژوهشگاه مواد وانرژی بیاییم از تعدادی از مراکز تحقیقاتی و تجهیزات کشاورزی ایران بازدید کردم که بیانگر رشد و پیشرفت فناوری ایرانیان در این بخش ها است.

وزیر آموزش عالی و پژوهش علمی کشور بروندی گفت: توانمندی های علمی و فناوری ایران برای ما بسیار اهمیت دارد و نگاه کشورمان به ظرفیت های علمی ایران معطوف شده است که در زمینه تبادل علمی و دانشگاهی نیز نیازمند همکاری جمهوری اسلامی ایران هستیم.

پژوهشگاه به راحتی می تواند موا معدنی کشور بروندی را به مواد باارزش تبدیل کند

رئیس پژوهشگاه مواد وانرژی ایران نیز در سخنانی گفت: این پژوهشگاه یکی از قطب های علمی کشور است که دارای قابلیت های فراوان در زمینه تحقیق و پژوهش و تربیت نیروی انسانی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای داخلی و بین المللی است.

سید محمد مهدی هادوی افزود: این پژوهشگاه مصمم است تا بخشی از دانش فنی و تخصصی خود را در زمینه های پژوهشی و آموزشی به کشور بروندی ارائه دهد.

وی اظهار داشت: کشور بروندی ظرفیت های خوبی در بخش معادن دارد و این پژوهشگاه با استفاده از تخصص و دانش خود به راحتی می تواند مواد معدنی را به محصولات با ارزش تبدیل کند.

هادوی با بیان اینکه تاکنون در این پژوهشگاه گام های بزرگی در زمینه تولید و ساخت مواد کامپوزیت، فلزات و سرامیک برداشته شده که توجه کانون های علمی جهان را به خود جلب کرده است، اظهار داشت: ما می توانیم در بخش های مختلف علمی از جمله بخش معدن و متالوژی، تربیت نیروی انسانی و فعالیت های آزمایشگاهی با کشور بروندی همکاری کنیم.

هادوی یادآور شد: پژوهشگاه مواد و انرژی از سال 1371 در ایران تاسیس شده و اکنون به صورت یک قطب علمی درحیطه آموزش و پژوهش فعالیت می کند.

به گفته این مسئول در زمان حاضر 78 استاد تمام وقت، 202 دانشجوی پژوهش محور و 341 دانش آموخته کارشناسی ارشد و دکتری با این مجموعه همکاری علمی دارند.

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی افزود: اکنون این پژوهشگاه تفاهم نامه های همکاری با کشورهای زیادی منعقد کرده و فعال کردن شبکه جهانی کشورهای اسلامی در بخش نانوتکنولوژی به پژوهشگاه مواد وانرژی ایران محول شده است.



 

کد خبر 2296566

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha