به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین حسین زاده بحرینی بعد از ظهر پنجشنبه در آیین شانزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز خراسان رضوی اظهار كرد: معلم اگر خدمات و امکانات در اختیار داشته باشد، می تواند تاثیر گذار باشد و این خیرین هستند که نرم افزار و سخت افزار کار تعلیم و تربیت را در اختیار انسان سازان جامعه قرار می دهند.
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید به خیرین دست مریزاد گفت و قدردان نیتهای خیر آنان شد.
حسين زاده خطاب به خیران مدرسه ساز گفت: زمانی که 30 درصد هر هشت کلاس ساخته شده در کشور به همت والای مدرسه سازان تامین می شود، شما در کشور به یک رکن تبدیل می شوید.
حبیب الله بوربور، معاون سرمایه گزاری بانک ملت نیز در این جلسه اظهار كرد: تا کنون هشت مجمع خیرین مدرسه ساز در کشور شکل گرفته است.
معاون سرمایه گزاری بانک ملت افزود: مدارس جایی است که معلمان مخلوق خدا را به خالق زندگی خویش تبدیل می کند.
بوربور با بیان این که زمانی که دانش آموز با اخلاق تربیت نکینم، خانواده متزلزل خواهد شد، تصریح کرد: به آموزش و پرورش به اندازه ارزش یک نظام باید کمک شود.
وی اظهار كرد: خیرین معنای پول را برهم ریختند.اینها به پول ارزش دادند.
معاون سرمایه گزاری بانک ملت از انتشار 150 کتاب ویژه خیرین خبرداد و اعلام آمادگی کرد: برای نشر کتاب دکتر جهانگیرفرخ نخستین رییس مجمع خیرین مدرسه ساز خراسان رضوی اهتمام ورزد.
بوربور گفت: از برکات این جلسه انجام 160 پروژه، قبول 21 پروژه ناتمام و اتمام کار 15 مدرسه خیرسازاست که اعتبار دولتی اش تامین نشده و خیرین تقبل کردند، ساخت و ساز را به پایان برسانند.
در ادامه مهدی ترک زاده، از خیرین مدرسه ساز و پزشکی که 50 هزار کودک به جامعه تقدیم کرده است، بیان کرد: خیرین همیاری، همدلی و هم اندیشی را به دیگران می آموزند.
همچنین غلامعلي رافتي، رئيس مجمع خیرین مدرسه ساز خراسان رضوی در این نشست بیان كرد: آیین جشنواره خیرین مدرسه ساز فرصتی فرهنگی برای مواجهه با کمبودهایی است که به همت توانمندان ارزشمند،ساماندهی می شود.
رئيس مجمع خیرین مدرسه ساز خراسان رضوی گفت: مدارس ناتمام و پروژه های نیمه تمام خیرین، بزرگترین مشکلات سیستم آموزشی این استان است.
رافتي گفت: مدارس فرسوده و تخریبی برای دانش آموزان خطرات جانی داشته و معلمان را تهدید می کند.
وی به خیران مدرسه ساز توصیه کرد به جای ساخت و ساز جدید بر اتمام این پروژه ها اهتمام ورزند.
رئيس مجمع خیرین مدرسه ساز خراسان رضوی ابراز امیدواری کرد: تا زمانی که کشورمان نیازی به فضای آموزشی نداشته باشد،خیران مدرسه ساز به ساخت و ساز ادامه خواهند داد.
همین خبر حاکی است در حاشیه این برنامه نمایشگاهی از دستاوردهای خیران مدرسه ساز گشایش یافت و از درخشنده حدیدی پورمعلم 97 ساله که پنج مدرسه ساخته است، تقدیر شد.
مهندس بوربور نیز یک میلیارد تومان به ساخت مدرسه ای در بردسکن به نام استاد روشندل موسیقی "محمد مصلحی "اختصاص داد.
نظر شما