۴ خرداد ۱۳۹۳، ۹:۴۳

حجت الاسلام هاشمی:

مهمترین وظیفه کمیته امداد فقرزدایی وتوانمندسازی مددجویان است

مهمترین وظیفه کمیته امداد فقرزدایی وتوانمندسازی مددجویان است

آوج- خبرگزاری مهر: امام جمعه آوج گفت: مهمترین وظیفه کمیته امداد فقرزدایی، توانمندسازی مددجویان و احیای سنتهای اصیل اسلامی است.

به گزارش خبرنگار مهر، گردهمایی روحانیون، ائمه جماعت و مبلغان زکات شهرستان آوج صبح یکشنبه با حضور حجت الاسلام سید ضیاء هاشمی امام جمعه شهرستان آوج، هدایت صفری مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) و جمعی از روحانیون این شهرستان برگزار شد.

حجت الاسلام سید ضیاء هاشمی در این مراسم اظهارداشت: فعالیت های نهاد مقدس کميته امداد در راستاي فقر زدايي و توانمندسازي جامعه هدف و احياي سنتهاي حسنه اسلامي بسيار ارزشمند است.

امام جمعه آوج افزود: کمک به نیازمندان و حرکت در مسیر خودکفایی خانواده ها کار ارزشمندی است که باید تداوم یابد و ما در هر سال شاهد کاهش افراد تحت پوشش این نهاد باشیم.

حجت الاسلام هاشمي بیان کرد: يکي از فعاليت هاي ارزشمند کميته امداد احياء فريضه زکات است که در ابعاد اقتصادي، فرهنگي و ديني اهميت دارد و در واقع زکات انفاق در راه خداست که آثار ارزشمند آن در جامعه آشکار است و احياء این فريضه الهي از بهترين راههاي تقويت ایمان و معنویت در جامعه و تشويق مردم به انفاق در راه خداست.

امام جمعه آوج افزود: خداوند تبارک و تعالي در قرآن کريم به ثمرات زکات بسيار اشاره کرده زيرا پرداخت زکات مال موجب تطهير و پاکيزگي اموال مي شود و آثار فرهنگي و تربيتي را به دنبال دارد از اين رو اداي اين فريضه الهي موجب آرامش انسانها مي شود.

وي بیان کرد: پرداخت زکات موجب مي شود اموال انسان بيمه و از آفات محفوظ بماند و پاداش الهي و اجر اخروي نیز نصیب بندگان شود و غم و اندوه از مومن دور شود و از سوي ديگر پرداخت زکات موجب تحکيم و استحکام ايمان انسانها مي شود در نتيجه کساني که مال خود را در راه خدا انفاق و تقوا نيز پيشه مي کنند وعده الهي را تصديق کرده اند و بر پذيرش آن صحه گذاشته اند.

حجت الاسلام هاشمي اظهارداشت: کساني که انفاق و زکات مال خود را پرداخت مي کنند با عمل خود ايمان به خدا را به طور عملي نشان داده اند، لذا اميدواريم در سال جاري با همت و روحيه جهادي به واجبات الهي به ويژه ترويج فريضه الهي زکات بيش از گذشته جامه عمل بپوشانيم و بهترين راه تبليغ اين فريضه الهي حضور مبلغان و روحانيون در مزارع و مراتع و ديدار چهره به چهره با کشاورزان و دامداران است.

امام جمعه آوج يادآورشد: همانطور که در قرآن کريم به مصارف زکات اشاره شده ما نيز بايد به اين فرموده قرآن عمل کنيم و رفع مشکل نيازمندان و محرومان را در اولويت مصرف زکات قرار دهيم.

صفری: 200 روستا در استان قزوین زکات پرداخت می کنند

هدایت صفری مديرکل کميته امداد امام خميني(ره) استان قزوين هم در این مراسم گفت: بررسي هاي آماري نشان مي دهد که استان قزوين داراي 421 روستاي مشمول پرداخت زکات است ولي در حال حاضر تنها 200 روستا زکات خود را پرداخت مي کند و انتظار اين است که در ساير روستاها بيش از پيش در زمينه فرهنگ سازي زکات تلاش شود.

وی اظهارداشت: در سال هاي گذشته به موضوع زکات توجه لازم نشده بود و کم کم اين فريضه واجب الهي داشت به فراموشي سپرده مي شد ، اما با تأکيد مقام معظم رهبري در توجه به اين امر و واگذاري دبيرخانه شوراي زکات به کميته امداد امام خميني(ره)، در اين حوزه گام هاي خوبي برداشته شد.

صفری ادامه داد: استان قزوين استاني با ظرفيت هاي بسيار است که در اين ميان حجم کشاورزي و فعاليت هاي استان نشان مي دهد که ظرفيت زکات استان قزوين بيش از 150 ميليارد ريال است که براي تحقق جمع آوري زکات با چنين رقمي بايد تلاش جهادي و عزم ملي را به پيش ببريم تا با جمع آوري زکات بيشتر دستاورد فرهنگي و اقتصادي را در سال فرهنگ و اقتصاد با عزم ملي و مديريت جهادي رقم بزنيم.

مديرکل کميته امداد امام خميني(ره) استان قزوين افزود: بررسي هاي آماري نشان مي دهد که استان قزوين داراي 421 روستاي مشمول پرداخت زکات است ولي در حال حاضر تنها 200 روستا زکات خود را پرداخت مي کند و انتظار اين است که در اين روستاها بيش از پيش در زمينه فرهنگ سازي زکات تلاش شود.

وي تصريح کرد: درخواست داريم در سال عزم ملي و مديريت جهادي با يک انسجام و همدلي و با يک نگاه جهادي بيش از گذشته در راستاي نهادينه کردن سنت‌هاي حسنه اسلامي به ويژه احياي فريضه الهي زکات تلاش و حماسه آفريني کنيم.

صفري با بيان اينکه کميته امداد در زمينه تبليغات و احياي اين فريضه الهي برنامه ريزي جامع و خوبي را انجام داده است اضافه کرد: براي ترويج و فرهنگ سازي زکات طي سال 92 اقدامات خوبي صورت گرفته که مي توان به برگزاري 224 جلسه با موضوع زکات، هفت همايش در سطح استان با حضور مسئولان و ائمه جمعه و جماعات، 400 جلسه سخنراني در روستاها، برگزاري 311 جلسه توسط مبلغان اعزامي به روستاها و پرداختن به موضوع زکات در 52 خطبه نماز جمعه اشاره کرد.

وي افزود: با برنامه ريزي هاي صورت گرفته براي فرهنگ سازي اين فريضه الهي با پنج هزار کشاورز ديدار چهره به چهره صورت گرفته که ثمرات خوبي نيز در پي داشته است، همچنين چاپ بروشور، کتاب، ارسال پيام کوتاه، ساخت و نصب تابلوهاي روستايي، ديوار نويسي، نصب بيلبرد، اهداي ساعت ديجيتالي به مساجد از اقداماتي است که در راستاي فرهنگ سازي زکات صورت گرفته که اميدواريم سال جاري با عزم مضاعف بتوانيم اين فريضه الهي را در جامعه نهادينه کنيم.

مديرکل کميته امداد امام خميني(ره) استان قزوين با اشاره به مشکلات خانواده هاي تحت حمايت و دهک هاي کم درآمد جامعه بويژه در حوزه درمان، مسکن و تامين جهيزيه دختران در شرف ازدواج تصريح کرد: جامعه هدف کميته امداد داراي مشکلات زيادي هستند که براي رفع نيازهاي ضروري آنها مي بايست تلاش کرد از اين رو از مبلغان زکات در خواست داريم که در راستاي مصرف زکات جمع آوري شده با اولويت رفع مشکلات نيازمندان و فقرا بيشتر تبليغ کنند تا بتوانيم در خدمت به نيازمندان و دهک هاي کم درآمد جامعه بيش از پيش گام برداريم چرا که دين مبين اسلام براي رفع نيازهاي نيازمندان و نيازهاي ضروري جامعه و گسترش عدالت اجتماعي زکات را قرار داده و واجب کرده است.

کد خبر 2298340

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha