سید هادی حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر درخصوص چگونگی وضعیت کارگران نساجی گفت: موضوع کارگران نساجی از سه جنبه مورد بررسی قرار گرفت که شامل گروهی که بازنشسته شده بودند، گروهی که خود را بازنشسته کردند و گروهی که بیکار شدند، است.
وی افزود: پس از تعطیلی و ورشکستگی کارخانه، کارگرانی که بازنشسته و گروهی که بیکار شده اند 11 میلیارد تومان طلب قبلی داشته اند که با پیگیری های انجام شده راهکارهایی را ارائه دادیم تا یکی از این راهکارها به نتیجه برسد و مطالبات معوقه پرداخت شود.
حسینی اظهار داشت: 700 نفر از کارگران این کارخانه نتوانستند بیمه بیکاری دریافت کنند که با پیگیریهای انجام شده نزدیک به دو میلیارد تومان پول به این کارگردان پرداخت و سهم چهار درصد کارفرما نیز پرداخت شد تا این کارگردان بتوانند بازنشسته شده و حقوق بازنشستگی دریافت کنند.
نماینده مردم قائمشهر در خصوص کارگرانی که همچنان مشغول کار هستند گفت: با راه اندازی کارخانه قدیم نساجی این عده از کارگردان شروع به کار کردند و حقوق خود را به صورت مرتب دریافت می کنند.
حسینی تصریح کرد: دستگاههای خریداری شده برای این کارخانه نیز یک به یک از گمرک آزاد شده و کار گذاشته می شود.
وی اظهار داشت: کارگردانی که در حال حاضر مشغول به کار هستند و کسانی که از قبل بازنشسته شدند 11 میلیارد مطالبه خواهانند که آنهم به ارامی در حال رفع شدن است.
حسینی بحران در حال حاضر نساجی را بحران راه اندازی کارخانه برشمرد و افزود: با همکاری وزارت امور مالیاتی و مدیران گمرک در استان راهکارهایی برای راه انداز کارخانه ارائه شده است.
نماینده مردم قائمشهر، جویبار و سوادکوه در مجلس شورای اسلامی در ادامه درخصوص تغییرات مدیران ارشد در استان و به کار گیری مدیر غیر بومی گفت: مدیر کل راه استان از جمله مدیران زحمت کش در مازندران بود ولی به خواست وزارت خانه این جابجایی انجام شد.
حسینی با اشاره به این که استان مازندران توانمندیهای بسیاری دارد، افزود: بسیاری از مازندرانیها در استانهای دیگر مشغول به فعالیت هستند و ما نمی توانیم همه را در مازندران نگه داریم پس نباید شعار بدهیم که مازندران بومی باشد.
وی در بخشی دیگر تاکید کرد : توانمندیهای استان ما در استانهای دیگر و استانهای دیگر در مازندران به کار گرفته می شود بدون اینکه اخلالی در توسعه کشور ایجاد گردد.
نظر شما