به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسين صفارهرندي صبح یکشنبه در گردهمايي سياسي كه باحضور پاسداران سپاه استان سمنان، در حسينيه امام خميني تيپ 12 قائم(عج) سمنان برگزار شد، ضمن عرض تسليت به مناسبت سالروز شهادت امام موسي كاظم(ع) به رهپويان حريم ولايت اظهار كرد: عدهاي بر اين گمان باطل بودند كه اگر در برابر تهديدات عقبنشيني كنيم، تهديدات و فشارها از سر راه ما برداشته خواهد شد و اين تفكر همان تفكري است كه در ابتداي انقلاب در برابر تفكر امام خميني(ره) شكل گرفته بود.
وي افزود: آن طرز تفكر همان تفكري بود كه اوايل جنگ بنيصدر ميگفت بايد زمين بدهيم تا زمان بگيريم و به اين حرف خود وجهه و صورتي تئوريك ميداد كه عدهاي استنباط كنند كه حرفش مفهومي عميق و استراتژيك دارد؛ زمين را ميدادند تا در زمانش به حريف ضربه بزنند.
مشاور عالي فرماندهي كل سپاه ادامه داد: دنياي آن روز عادت كرده بود كه هر كس زور بازويش قويتر باشد، قدرتمندتر است؛ بنابر اين اين ابرقدرتان ميتوانند با تكيه بر همين زور بازو زمين اقصي نقاط دنيا را به دلخواه بگيرند.
هرندي تصريح كرد: چنين تجربههاي تلخي در تاريخ بيشمار است و ما اين درسهاي تلخ جلوي چشممان بود كه وقتي كشوري به كشور ديگري حمله ميكند قدرتهاي دنيا همچون كفتار نشستهاند و به دنبال ارتزاق هستند.
وي گفت: متجاوز، متجاوز است و اگر از مرز جغرافيايي يك كشور خارجش نكني به تعديگري و تجاوز ادامه ميدهد و اين سخن گرانبهاي امام خميني(ره) كه فرمودند "ابتدا متجاوز را از كشور بيرون كنيد، بعد مذاكره كنيد" بر همين اساس است.
مشاور عالي فرماندهي كل سپاه عنوان كرد: در 200 سال گذشته هر زمان كه با كشوري وارد جنگ شديم؛ همين كه جنگ تمام شد، ديديم تكهاي از مرز جغرافيايي ما كنده شده است و كشور كوچك و كوچكتر شده است.
وي گفت: در زمان جنگ تحميلي نيز ديديم كه صدام با حماقت و بلندپروازي به دنبال تصرف تهران بود و ميخواست در عرض شش روز تهران را به تصرف درآورد و حداقل سرزمين زرخيز خوزستان را جدا كنند.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام بيان كرد: اما در هشت سال دفاع مقدس با قدرت و زور و بازوي بسيج، سپاه،ارتش و نيروي انتظامي و... بود كه ورق جنگ در طي يك تا دو سال برگشت و سوم خرداد تبديل شد به يك راهنماي عمل و يك مدل و به اين نتيجه رسيديم كه اگر ميخواهيم تهديدات در ما بياثر شود؛ بايد قدرتمند باشيم و تا متكي به قدرت واقعي نشويم؛ تهديدات ادامه دارد.
هرندي تأكيد كرد: بدانيم تا زماني كه ايستادگي و مقاومت كنيم نه تنها امتياز از دست نميدهيم؛ بلكه امتياز هم ميگيريم.
وي گفت: در جهان امروزي بمب اتم و ... قدرت نميآورد؛ بلكه امروز آنچه كه شاخصه اصلي قدرت است، انديشه، دانش و فناوري برآمده از دانش است.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام خاطرنشان كرد: سرعت رشد علم در كشور 11 تا 13 برابر رشد علم در جهان است و البته فاصله ما با ديگر كشورهاي صاحب علم بسيار زياد است.
هرندي افزود:20 سال گذشته مي گفتند اگر ميخواهي با ما مذاكره كني بايد اين شرطها را بپذيري الان ميگويند مذاكره كنيم؛ به اين دليل كه قدرتمند شدهايم.
وي بيان داشت: 24هزار مگابايت از برق مصرفي محصول تكنولوژي و ساخته شده به دست مهندسان ايراني است و يك سوم ظرفيت نيروگاههاي كشور محصول دست مهندسان ايراني است و اين پيشرفت و تكنولوژي به گوش جهانيان رسيده است.
كارشناس مسائل سياسي گفت: آن روز كه ما احتياج به نيروگاه داشتيم تحريم مان كردند در شرايطي كه ما محتاج به نيروگاه بوديم؛ اما اكنون كه خود به اين تكنولوژي و قدرت رسيدهايم ميگويند كه مذاكره كنيم.
هرندي در خاتمه تأكيد كرد: جمهوري اسلامي ايران با مسلح شدن به تفكر انقلابي و اسلامي تمامي تهديدات را از مسير پيشرفت برميدارد و در اين مسير هرگز به احدي باج نخواهد داد.
نظر شما