به گزارش خبرنگار مهر، مریم جمشیدی پیش از ظهر سه شنبه در دیدار با رئیس شورای شهرستان بابل اظهار داشت: راه اندازی این صندوق گامی موثر برای کالاهای تولید شده در عرصه بین المللی است، زیرا در حال حاضر سهم ما از این همه امکانات و قابلیت ها، نبود یک برند قابل قبول است.
وی گفت: کار فرهنگی نیاز به تعامل جمعی دارد، این یک واقعیت انکار ناپذیر است که عمر مدیریت ها کوتاه است، اما مدیر باید کارکردی از خود ارائه دهد که تاثیرگذار و ماندگار باشد، نه اینکه برنامه تکراری مدیریت قبلی را دنبال کند.
وی خواستار برگزاری جلسه ماهیانه با حضور اعضاء شورا شهر خانم و همچنین انعقاد تفاهم نامه واقعی، نه برگه ای شد و گفت: این گونه جلسات باید مثمر ثمر و اثربخش بوده تا خروجی مناسبی داشته باشد .
وی از تعامل اداره امور بانوان با مدیران کشوری خبر داد و افزود: با توجه به اینکه کار فرهنگی بدون پول انجام نمی شود ودفتر امور بانوان نیز ردیف اعتباری ندارد ، اما سعی کردم این نگاه خشک ،که تنها وظیفه امور بانوان انجام مراسمات مناسبتی است را بشکنم ولی لازمه آن این است که ما را باورکنند.
وی از برگزاری همایشی با حضور 130 سفیر به همراه همسران درمازندران خبر داد وگفت: سعی داریم در این همایش، قدرت و ظرفیت های مازندران را به تصویر بکشیم و از این فرصت طلایی استفاده بهینه نماییم تا افق روشنی برای بانوان ترسیم شود.
جمشیدی اذعان داشت: درکنار این همایش، نمایشگاه بزرگی از صنایع دستی، پژوهشی، هنری و دیگر قابلیت ها و توانمندی های بانوان مازندران به نمایش گذاشته می شود ضمن اینکه بازار فروش فوق العاده در مکان مناسب ، ایجاد دهکده روستایی مازندران با نماد سقانفار نیز ایجاد خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه توانمندی زنان مازندران سبب کاهش آسیب های فرهنگی است، افزود: امروزه خرید لوازم غیرضرور، بی پولی و فقر عاطفی بین همسران، از جمله مهمترین مشکل جوامع فعلی است.
جمشیدی به تحکیم خانواده تاکید کرد و بیان داشت: در راستای توانمندسازی زنان، تقاضای مکان دائمی برای عرضه ما حصل تولیدات زنان داریم که هر بار به یک تعداد بانوان اختصاص یابد تا تخصص و مهارت خود را در معرض فروش قرار دهند.
جمشیدی بیان داشت: برگزاری 50 کلاس آموزشی با حضور هشت هزار نفر شرکت کننده که مفاهیمی چون خودباوری،تغذیه سالم وخودمراقبتی آموزش داده می شود از دیگراقدامات دفتر امور بانوان است که به دنبال ایجاد مکان ثابت برای آموزش دایمی در هر شهر هستیم.
وی از ایجاد دبیرخانه جشنواره فیلم زن در مازندران خبر داد و گفت:برای اولین بار در کشور این جشنوار با هدف ترویج فرهنگ مازندرانی و اسلامی در مازندران راه اندازی شد که درآن به حوزه زن و خانواده پرداخته می شود .
مدیرکل امور بانوان اظهار داشت: با وجود همه قابلیت ها و ظرفیت های موجود در زنان، باید هویت و اصالت زن و مادر بودن به عنوان ستون خانواده حفظ شود.
نظر شما