عفت شريعتي نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار دين و انديشه "مهر" در مشهد تأكيد كرد : در بين گروههاي سني تربيت قشر جوان بخصوص قشر دانشگاهي آسانتر است و اين گروه با دانش، معلومات و اطلاعات بيشتري كه دارند، قادر به درك مفاهيم متعالي تربيت هستند .
وي با اعلام اينكه تربيت ديني فقط در چهار چوب فراگيري آموزه هاي ديني، نماز و روزه نيست، افزود: بعد از پيروزي انقلاب متأسفانه تناقضات بسياري در رفتار و گفتار مسئولين كشور مشاهده شد و اين تناقضات را قشر تربيت پذير كشور ما بعنوان الگوهاي تربيتي تلقي كرده، بر پايه آنها رفتار خود را نيز تنظيم كرد .
عضو كميسيون فرهنگي مجلس افزود: خانواده مهمترين بستر نقش پذيري است و اولين مكاني است كه دين و مفاهيم دين و مفاهيم ديني در آن اشاعه مي يابد و به همين دليل مهمترين جايگاه براي ارتقاء و تعالي بشري محسوب مي شود .
وي نقش رسانه ها را در تنوير افكار عمومي پيچيده و در عين حال مهم عنوان كرد و گفت: رسانه هاي گروهي، بويژه صدا و سيما در ايجاد فرهنگ غني و ارزشمند نقش بسزايي دارند و بايد گفت تا به حال هم بطور نسبي موفق بوده اند، البته گاهي نا خواسته با الگوهاي نامناسبي كه اشاعه داده اند در فرهنگ تربيت ديني خللهايي وارد كرده اند، اين در حاليست كه در جوامع مختلف كاركرد فرهنگ ساز رسانه ها، كاركردي انكار ناپذير است .
نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي نقش نهادهايي چون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و همچنين آموزش و پرورش را در اين مورد بسيار تأثيرگذار و قابل توجه ارزيابي و تصريح كرد : نقش تربيتي اين عوامل بسيار بالاست و كوچكترين اشتباهي از جانب نهادهاي فوق فوق، شرايطي را ايجاد مي كند كه با گذر زمان دامنه كوتاهي و اشتباه فوق بزرگتر و گسترده تر شده، نتايج سوء و مخربي در پي خواهد داشت .
نظر شما