۷ خرداد ۱۳۹۳، ۱۶:۰۳

آیت الله عالمی:

تولید محصول سالم وظیفه ای دینی و اخلاقی است

تولید محصول سالم وظیفه ای دینی و اخلاقی است

قزوین- خبرگزاری مهر: تولید محصول سالم وظیفه ای شرعی است که کشاورزان با توجه به آن باید در ارائه محصولاتی سالم بدور از سموم شیمیایی رسالت سنگین خود را در امنیت غذایی مردم انجام دهند.

به گزارش خبرنگارمهر، همایش بررسی نقش روحانیون در اقتصاد مقاومتی ظهر چهارشنبه با حضور آیت الله حسن عالمی نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی،محمدرضا صفری رئیس سازمان جهادکشاورزی استان و جمعی ازطلاب و روحانیون استان در سالن اجتماعات جهاد کشاورزی قزوین برگزار شد.

آیت الله حسن عالمی در این همایش گفت: کشاورزان به عنوان تامین کندگان غذای مردم رسالت سنگینی دارند و می توانند در استقلال کشاورزی کشور نقش مهمی ایفا کنند.

وی افزود:اگر غذای ناسالم و یا مسموم به مردم ارائه کنید هزینه های سنگینی برای دارو درمان به کشور تحمیل می شود که از نظر شرعی هم باید پاسخگو باشید لذا توجه به وجدان و تعهد اخلاقی در کار سنگین تولید مواد غذایی باید سرلوحه کار همه بهره برداران و کشاورزان باشد.

نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: متخصصان و پزشکان امروزه در تحقیقات خود اعلام کرده اند که برخی بیماریها مانند سرطان ناشی از استفاده از میوه وسبزی و محصولات کشاورزی آلوده است که یک علت آن استفاده بیش از حد از سموم شیمیایی یا آبهای آلوده است که باید این موضوع مورد توجه جدی قرار گیرد و همه تلاش خود را بکار بندید که سلامت مردم به مخاطره نیفتد.

آیت الله عالمی یادآورشد:بسیاری ازکارهای غلط ما مانند مصرف زیاد دربسیاری از امور و نیز استفاده ازسموم شیمیایی خطرناک درکشت محصولات عادت شده که اصللاح این روند نیازمند فرهنگ سازی و آموزش مردم است که بایدروحانیون با بهره گیری از تریبون های مذهبی نسبت به روشنگری مردم و کشاورزان تلاش بیشتری کنند.

این روحانی بیان کرد:تغییر شیوه های غلط نیازمند مشارکت جدی روحانیون است لذا انتظار داریم همچنانکه مردم را در امور معنوی و روزمره هدایت می کنید به کشاورزان توصیه کنید استفاده از سموم را که می تواند جان انسانها را به خطر انداخته و عذاب دنیا و آخرت را داشته باشد به حداقل برسانند تا خدای ناکرده در آسیب دیدن افراد سهیم نباشید.

وی افزود: اسراف از کارهای ناپسندی است که به ترک آن توصیه های فراوانی در قرآن شده اما با بی تفاوتی در مصرف بسیاری از کالاها مانند آب و برق و انرژی و سوخت و غذا و دارو از دیگر کشورها سبقت گرفته ایم و با سرعت در حال از دست دادن منابع آب و خاک هستیم که تداوم این روند آینده نگران کننده ای را برای ما رقم خواهد زد.

این مسئول صیانت از منابع آب و خاک را وظیفه ای همگانی دانست و تصریح کرد: با کمک روحانیون و کارشناسان باید به سمتی حرکت کنیم تا صرفه جویی به عنوان رفتاری پسندیده در همه شئون زندگی ما جاری شود و با کاهش هزینه ها از منابع ارزشمند خود حفاظت کنیم.

 

 

کد خبر 2300602

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha