به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدحسین آیتی بعدازظهر امروز در گردهمایی معاونان فرهنگی سراسر کشور گفت: وزارت بهداشت دارای 58 دانشگاه علوم پزشکی است. 170 هزار دانشجو در رشته پزشکی روزانه تحصیل می کنند که معاونت دانشجویی و فرهنگی به این دانشجویان خدمات ارائه می کند.
وی به سیاستهای کلان معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اشاره کرد و گفت: یکی از این سیاستها سبک زندگی اسلامی ایرانی است و در این سبک به مباحث فرهنگی توجه ویژه ای شده است و ما از دانشجویان انتظار داریم این سبک را رعایت کنند و در علم و دانش آموزه های دینی جایگاه ویژه ای دارند.
معاون وزیر بهداشت از دیگر سیاستهای کلان معاونت دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت به اخلاق حرفه ای علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: به اخلاق حرفه در علوم پزشکی توجه ویژه ای شده و اهمیت بالایی دارد.
وی از دیگر برنامه های معاونتهای فرهنگی و دانشجویی به اجرا سازی سند دانشگاه اسلامی اشاره کرد و افزود: شورای فرهنگی وزارت بهداشت جایگاه ویژه ای دارد که وزیر بهداشت و معاونین وی همه در این شورا عضو هستند و پروژه های فرهنگی را بر عهده دارند.
آیتی از دیگر مواردی که در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت پیگیری می شود به قانون انطباق پزشکی با شرع اسلام اشاره کرد و گفت: دبیرخانه شورای عالی فرهنگی انطباق این مساله را پیگیری می کند و اهمیت زیادی دارد.
وی همچنین از دیگر برنامه های وزارت بهداشت در بخش فرهنگی به فعال بودن شورای امر به معرف و نهی از منکر، دبیرخانه کرسی های آزاد اندیشی، دبیرخانه ستاد اقامه نماز اشاره کرد.
وی در ادامه از تدوین شاخص های نظارت و ارزیابی فرهنگی در دانشگاه های پزشکی خبر داد و گفت: طی سه سال گذشته 160 شاخص برای ارزیابی فرهنگی استخراج شده و به دانشگاهها ابلاغ شده و بر همین اساس بررسی فعالیتهای فرهنگی و دانشجویی در دانشگاههای علوم پزشکی هموار شده است.
معاون وزیر بهداشت از برنامه های کلان معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت به احیای شورای امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد.
وی همچنین از فعال شدن کمیته اقتصاد مقاومتی و کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاههای وزارت بهداشت خبر داد و گفت: همچنین بانک آماری دانشجویان غیر ایرانی وزارت بهداشت نیز در حال تشکیل است.
وی در ادامه افزود: آئین نامه انطباق به صورت آزمایشی در برخی از بیمارستانها در حال انجام است و اگر بیمارستانی آن را رعایت نکند اعتبار بخشی فنی نمی شود.
آیتی در ادامه افزود: از برنامه های فوق برنامه دانشجویان علوم پزشکی می توان به فعالیتهای کانونهای دانشجوی، تشکل دانشجویی، نشریه و انجمنهای علمی اشاره کرد.
وی گفت: 550 کانون دانشجویی علوم پزشکی و 90 دفتر تشکل دانشجویی در 58 دانشگاه علوم پزشکی فعال هستند دانشگاههای علوم پزشکی 750 نشریه دارند که 480 الی 500 نشریه فعال هستند و 1200 انجمن علمی در دانشگاههای علوم پزشکی فعالیت می کند.
نظر شما