به گزارش خبرنگار مهر، حیسن دهکی ظهر پنجشنبه در اولين نشست تخصصي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كيش، در سال 93 با تاكيد بر اجتماعي بودن موضوع موادمخدر، بر پيشگيري تاکيد کرد و گفت: غفلت از پيشگيري موجب راه مبارزه با موادمخدر را سخت مي كند و اگر به موضوع پيشگيري خوب بها داده نشود، اقدامات مقابلهاي با کاهش تقاضا و عرضه با مشکل مواجه خواهد شد.
فرمانده انتظامي ويژه كيش همچنين دراین جلسه تصریح کرد: بايد از ظرفيت و توان بالاي مشارکت مردم و خانوادهها و همچنين سازمان هاي مردم نهاد در عرصه پيشگيري و مبارزه با مقوله مواد مخدر بيشترين استفاده را داشته باشیم.
وي ابراز اميدواري کرد با همافزايي با اين سازمانها بتوانیم کارهاي بزرگي را در عرصه مبارزه با مواد مخدر انجام بدهیم.
سرهنگ دهكي در ادامه با اشاره به اينكه بايد ظرفيتهاي بالقوه مبارزه با مواد مخدر را به فعل تبديل کرد افزود: اميد است در اين نشست ها بتوانيم چگونگي استفاده بهتر از ظرفيتهاي ملي و منطقه اي در امر مبارزه را شناسايي و اين ظرفيتهاي بالقوه را به فعل تبديل کنيم.
فرمانده نیروی انتظامی ویژه کیش خاطر نشان کرد: انتظار اين است که مسئولان كميته ها براي اعمال مديريت خود به شرح وظايف ابلاغي شورا توجه و بر فعاليت اعضاي كميته نظارت داشته باشند و همچنين جلسات اصلي و فرعي كميته ها را به موقع برگزار و ارزيابي مستمري از اقدامات خود به دبيرخانه شورا ارائه کنند.
دبير شوراي هماهنگي كيش در پايان اظهار داشت: مبارزه علمي با مواد مخدر و استفاده از تجارب دانشگاهي در اين زمينه را بسيار مفيد و موثر در جهت ريشه کن کردن اين پديده شوم اجتماعي عنوان کرد و گفت: استفاده از اساتيد و نخبه هاي علمي در گردهمايي ها و تحقيق و پژوهش در اين زمينه يکي از اصلي ترين راه هاي مبارزه با مواد مخدر به شمار مي رود.
در ادامه این جلسه مهندس علی اصغرمونسان رييس شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر جزيره كيش در اولين نشست اين شورا در سال جديد، پيشگيري را بهترين روش در حوزه مبارزه با موادمخدر دانست.
مونسان در اين جلسه با تاكيد بر اولويت داشتن پيشگيري در حوزه موادمخدر اظهار داشت: بايد براي مقابله با اين پديده شوم نقشه راه مناسبي تدوين كنيم و به همت همه اعضاء و مشاركت مردم در ريشه كن كردن اين معضل اجتماعي تلاش نماييم.
وي اقدامات پيشگيرانه فرهنگي را از مهمترين راهکارها براي کاهش اعتياد دانست و بيان داشت: يکي از مهمترين راهکارها براي کاهش اعتياد به مواد مخدر اقدامات پيشگيرانه فرهنگي است که از جمله آن ميتوان به آموزش در مدارس، مساجد و دانشگاه ها اشاره کرد.
مونسان اضافه كرد: البته هر دستگاهي که عضو شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر است بايد به تناسب ظرفيت و پتانسيلي که دارد در زمينه مهار مواد مخدر فعاليت کند و نيز روساي ادارات عضو اين شورا شخصا بايستي در جلسات حضور يابند.
وی جامعه توسعه يافته را در گرو انسان هاي توسعه يافته در آن جوامع برشمرد و گفت : لازم است با فرهنگ سازي و ايجاد زير ساخت هاي لازم در جهت پيشگيري از اعتياد در جامعه اقدام کرده و راه هاي نفوذ و گسترش مواد مخدر در جامعه را سد کنيم.
مديرعامل سازمان منطقه آزاد كيش در ادامه با مهم دانستن مشاركت همه دستگاه ها در امر مبارزه با موادمخدر افزود: هر يک از ادارات عضو شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر بايستي به درستي به وظايف خويش عمل کرده و با برنامه ريزي پيش بروند چرا که اگر برنامه اي نباشد کارها نيز قابل ارزيابي نخواهند بود.
وي همچنين با اشاره به اينكه نيروي انتظامي جزيره كيش با هماهنگي سازمان منطقه آزاد كيش مبارزه خود را عليه، مواد مخدر ادامه مي دهد تصريح كرد: يكي از اهداف ما ايجاد امنيت كامل و محيطي سالم و امن براي سرمايه گذاري، ساكنان و گردشگران جزيره زيباي كيش است.
رئيس شوراي تأمين جزيره كيش همچنين خاطرنشان كرد: اگر قرار است جزيره كيش محل امني براي گردشگران داخلي و خارجي باشد، بايد مبارزه با معضلات اجتماعي و در رأس آن مبارزه با قاچاقچيان مواد مخدر بشدت ادامه داشته باشد.
وی ادامه داد: سازمان منطقه آزاد كيش اين آمادگي را دارد که با تمام قوا در راستاي به ثمر نشستن اهداف شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر در سطح جزيره كيش تلاش کند، به همين منظور برگزاري مداوم و به موقع جلسات ولو هفته اي يكبار را از اولويت هاي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر كيش مي دانيم.
مونسان، در پايان از همه مسئولان جزيره كيش درخواست كرد كه با همدلي و همراهي و با تقويت شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر كيش، جزيره كيش را بصورت پايلوت ، بعنوان الگوي يك شهر پاك و عاري از موادمخدر قرار دهيم.
رئيس دادگستري كيش در نشست شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كيش كه در محل دبيرخانه اين شورا برگزار شد، از تلاش فرماندهي و مجموعه كاركنان انتظامي و درياباني كيش در برخورد قاطع با قاچاقچيان موادمخدر قدرداني كرد.
شنبه زاده كه در نشست نشست شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر كيش سخن ميگفت اظهار داشت: مسوولان و ماموران مبارزه با مواد مخدر فرماندهي انتظامي كيش تلاشهاي بسيار خوبي انجام دادهاند و اين جاي سپاس و قدرداني دارد.
وي مبارزه با مواد مخدر را بسيار حساس خواند و افزود: در روند كشف و شناسايي قاچاقچيان موادمخدر ، توجه به حقوق شهروندي آنان ضروري است.
رئيس دادگستري كيش در پايان ابراز اميدواري كرد كه بتوان از ظرفيت شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدركيش در برخورد قاطع با هرگونه قاچاق اين مواد بهره برداري كرد.
نظر شما