به گزارش خبرنگار مهر، ماریا موسوی ظهر پنجشنبه در نشست تخصصی جمعیت بانوان فرهیخته در اردبیل با اشاره به لزوم تقویت اضافه کرد: این بازارچه ها به منظور حمایت از زنان تولیدکننده و شاغل در قالب تعاونیها و مجموعههای اقتصادی ایجاد خواهد شد.
وی با اشاره به وجود نیروی تولیدی و اقتصادی بانوان در استان اردبیل تصریح کرد: این قشر نیازمند حمایت جدی است، این حمایت نیز با امکان سازی برای عرضه تولیدات میسر خواهد شد، چراکه تولید محصولات کیفی نظیر فرش، گلیم، جاجیم، ورنی، تابلو فرش و... بدون وجود بازار عرضه نمی تواند شرتیط اقتصادی آنها را تغییر دهد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل با بیان اینکه با تشخیص این نقیصه و با هدف رفع مشکل بازایابی و بازارداری نمایشگاه دایمی توانمندی زنان اردبیل در هفته زن برگزار شد، ادامه داد: با توجه به موفقیت این نمایشگاه کمیته اجرایی تشکیل شد تا با شناسایی محل بازارچه عرضه محصولات تولیدی بانوان در تمامی شهرستانها این بازارچهها فعال شود.
وی با اشاره به تحقق این مهم تاکید کرد که از تیر ماه شاهد افتتاح بازارچههای دایمی عرضه تولیدات بانوان استان در شهرها و مناطق مختلف خواهیم بود و در برخی از مناطق با همکاری ادارات و نهادها نظیر میراث فرهنگی ساختمانهای بلااستفاده به این مساله اختصاص خواهد یافت.
موسوی همچنین با بیان اینکه در کنار این بازارچه ها طرح "پنجشنبه بازار" بانوان را نیز به عنوان یک زیرساخت اقتصادی در اردبیل به اجرا خواهیم گذاشت، متذکر شد: این بازارچه در پارک بانوان اردبیل راه اندازی خواهد شد تا بانوان تولیدکننده بتوانند محصولات خود را عرضه کنند.
وی با تاکید بر لزوم فعال شدن سرمایه گذاری های اقتصادی در بین بانوان به راه اندازی شرکت سرمایهگذاری زنان در اردبیل اشاره کرد و یادآور شد: براین اساس مصمم هستیم سرمایههای خرد سرگردان را که اغلب در بانکها و یا در خرید مصرف می شود، وارد چرخه تولید اقتصادی کنیم.
نظر شما