به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد علی نکونام پیش از ظهر پنج شنبه در اولین نشست ادواری استانداران چهار محال و بختیاری با اشاره بر اینکه کارگزاران باید در کارهای خود معنویت، اخلاص و تعبد را سرلوحه کارهای خود قرار دهند، اظهار داشت: کارگزاران امور دنیا را در دست دارند و امکانات و امور دنیا به عنوان یک خطر کارگزاران را تهدید می کند و کارگزاران باید مواظب رفتار و اعمال خود باشند.
نکونام با بیان اینکه کارگزاران باید مغرور نباشند و زبان عفیف داشته باشند، اذعان داشت: راه را باید از ولی امر و ولی فقیه دریافت کرد و از جهت دهی ها فاصله نگرفت.
وی با اشاره بر اینکه این جلسات، جلسات خوبی است در صورتی که خروجی خوب و مفیدی برای استان و مردم استان داشته باشد و موجب پیشرفت استان ها شود، بیان داشت: با انتقال تجربیات راهکار برای آینده و حرکت به آینده بهتر تدوین شود.
نکونام با بیان اینکه نظام یک نظام معنوی است و یک مردم الهی یک نظام توحیدی در این کشور تشکیل دادند، بیان داشت: کارگزاران این نظام باید به تنها چیزی که توجه می کنند،حکم خدا و رضایت پروردگار باشد.
بیکاری مهم ترین دغدغه و مشکل دراستان
قاسم سلیمانی استاندار چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه با اشاره بر اینکه در حال حاضر بیکاری مهم ترین دغدغه و مشکل در این استان است، اظهار داشت: موضوع اشتغال در این استان و آمار بیکاری مشکل سازمان جهانی بوده است.
وی با اشاره بر اینکه مشکل آب و حساسیت ایجاد شده در مورد انتقال آب به استان همجوار، پروژه های عمرانی، پروژه ها عمرانی و کارخانجات متوقف شده و .... از دیگر مشکلات این استان است، بیان داشت: هدف از تشکیل این جلسه تبادل افکار و نظرات و ارائه راهکار برای مشکلات و معضلات این استان است.
سلیمانی با بیان اینکه برای حل مشکلات این استان سه نکته است که باید مورد توجه قرار گیرد و این موارد شامل کار کارشناسی، حقوقی و قانونی است، بیان داشت: در این استان تحول در راه، آب و بهداشت صورت گرفته و دستگاه ها باید بیشتر به وزرات خانه مراجعه و از اعتبارات ملی برای پروژه ها استفاده کنند.
چالش های استان باید مدیریت موفق و برنامه ریزی صحیح حل شود
نماینده مردم فارسان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با اشاره بر اینکه چالش های استان باید با مدیریت موفق و برنامه ریزی صحیح حل شود، اظهار داشت: با برنامه و نگاه علمی و کارشناسی باید مشکلات را حل کنیم.
عزیزی با بیان اینکه وضعیتی که این استان در بحث اشتغال و آب و ... دارد همه نشات گرفته از خودمان است، بیان داشت: چرا که مدیریت در این استان مشکل داشته است.
وی با اشاره بر اینکه برنامه های طولانی مدت در همه دولت ها در این استان ضعیف بوده است، بیان داشت: با برگزاری این جلسات امید است که از تجربیات دیگران استانداران در راستای حل مشکلات اقدام نماییم.
عزیزی با اشاره بر اینکه مدیریت باید مردم سالاری، راهبرد و اخلاقی باشد، بیان داشت: باید نگاه های مدیریتی جهادی، بسیجی و تکلیفی در راستای حل مشکلات باشد.
وی اذعان داشت: انتقال تجربیات موجب پیشرفت و توسعه می شود.
220استاندار در کشور عضو مجمع استانداران هستند
رئیس مجمع استانداران کشور نیز در این جلسه گفت: در حال حاضر 220 استاندار در کشور عضو مجمع استانداران هستند.
طاهریان با اشاره بر اینکه 220 استاندار در کشور عضو این مجمع هستند، اظهار داشت: در این مجمع کمیسون های تخصصی برای پیشرفت استان ها توسط استاندار ان قبلی و فعلی برگزار می شود و و موضوعات تخصصی مورد بررسی قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه کمیته های استانی در راستای بررسی مشکلات استان ها تشکیل می شود، بیان داشت: از شهریور سال گذشته تا کنون 12 کمیته استانی تشکیل شده است.
طاهریان با اشاره بر اینکه هدف از برگزاری این نشست ها پیشرفت و توسعه استانها است، بیان داشت: با استفاده ار تجربیات استانداران گذشته و کنونی می توان با با برنامه ریزی از سوابق برای توسعه استان ها استفاده کرد.
نظر شما