به گزارش خبرنگار مهر، مجید عباسی صبح شنبه در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان گفت: آی سی تی نوعی از فناوری اطلاعات است و دولت و سازمانها به کمک آن دانش و اطلاعات را سازمان دهی می کند.
وی بیان داشت: ویژگیهای کسب و کار در حوزه آی سی تی شامل برخورداری از دانش و فناوری روز دنیا، بسیار متغیر و در حالت به روز شدن سریع است، بسیار متنوع و پیچیده از نظر نوع کاربرد، محصولات آن دارای طول عمر کم است، نیاز به سرمایه گذاری کم دارد و وابستگی شدید به نیرو انسانی توانمند جوان دارد.
وی بیان داشت: مشاغل حوزه آی تی سی نیازمند آموزش مستمر بوده و نمی تواند برای افراد با سطح سواد پایین اشتغال ایجاد کند و ذاتا کوچک و گسترده هستند.
عباسی گفت: سهم بخش های مختلف در اشتغال نیروی کار حائز اهمیت است و بازار آن پویا بوده و دائم در حال به روز شدن است.
وی به مزیتهای توسعه آی سی تی را اشاره کرد و گفت: رشد اقتصاد و اجتماعی کشور، کاهش هزینه، افزایش بهره وری، ارائه خدمات و محصولات با کارایی و اثربخشی بیشتر از جمله مزایا است.
وی یادآور شد: سامانه جامع مدیریت سوخت، ثبت نام الکترونیکی کنکور، کتابخانه الکترونیکی، سامانه الکترونیکی از نمونه های کاربرد آی سی تی است.
عباسی افزود: متاسفانه نتوانستیم ساختارهای مناسب آی سی تی را در استان فراهم کنیم و به دلیل نبود مدیریت هوشمند در استان، فرصت های کسب و کار آی سی تی را به استانها دیگر واگذار کردیم.
وی با بیان اینکه، فناوری اطلاعات با ارکان مختلف ارتباط دارد به چالشهای موجود حوزه آی سی تی اشاره کرد و گفت: استفاده از آی سی تی برای ایجاد فرصتهای شغلی جدید کمرنگ است.
وی نبود سازمان متولی برای حمایت از شرکت های فناور و نورآور، پراکنده بودن و ناشناخته بودن شرکتهای فعال در استان را از دیگر چالشها بیان کرد.
عباسی گفت: تعامل و همکاری سازمانده سازمانهای مرتبط با یکدیگر، تامین اعتبار برای فراهم کردن زیرساختها، عقد تفاهمنامه مورد نیاز بین سازمان با دانشگاه و تشکیل شورای راهبردی ویژه آی سی تی از نیازمندیهاست.
نظر شما