اين كتابدار درگفت و گو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر ، با بيان اين مطلب افزود : رعايت شيوه هاي نوين طبقه بندي در كتاب بستگي به شخص كتابدار دارد و ذوق و هنر فرد كتابدار در كار مهم است ، چرا كه با داشتن علم به نتيجه مطلوب خواهيم رسيد.
ماندانا اعظمي خاطرنشان ساخت : خوشبختانه روشهاي نوين كتابداري در ايران اعمال مي شود ، درحال حاضر ، از نظر فهرست نويسي، طبقه بندي و رده بندي كتابها به همت پيشكسوتان كتابداريمان از جمله دكتر نوش آفرين انصاري ، پوراندخت سلطاني ، كامران فاني ، دكترعباس حري و به خصوص دكتر ايرج افشار كه لقب پدر كتابداري را در ايران دارند ، مطابق با كتابخانه هاي پيشرفته بين المللي پيش رفته ايم ، يعني روش هاي به كار گرفته ما همان روش هاي متداول بين المللي در دانشگاهها و كتابخانه هاست.
وي تصريح كرد : در كتابداري رشته هاي مختلفي وجود دارد از قبيل مجموعه سازي، فهرست نويسي، رده بندي و ... اما آنچه در طول اين سالها توجه من را جلب كرده است ، مسئله كتابخانه هاي آموزشگاهي است كه اساس و پايه دانش آموزي ودانش اندوزي از همين كتابخانه هاست.
اين بانوي كتابدار در پايان گفت و گو با مهر ، ياد آور شد : به تعبيري ، « كتابخانه بايد قلب مدرسه باشد » و من هم با اين شعار موافقم و كارهايي ازقبيل نوشتن جزوه هايي براي مدارس مختلف با هدف چگونگي تشويق به مطالعه و ايجاد و راه اندازي كتابخانه هاي آموزشگاهي و مجموعه سازي كتابخانه هاي آموزشي و روش تحقيق انجام داده ام ، به خصوص جزوه هاي مقطع ابتدايي و در سطح راهنمايي و دبيرستان تهيه كرده ام كه خوشبختانه بسيار مفيد و موثر بوده است .
نظر شما