به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" بر طبق نظريه اين كتاب از آنجا كه قانونگذار قوانين اسلام، خداوند متعال است، ما براي درك و داوري درباره شريعتهاي خداوند، به دقت در قوانين و رسوم رايج در ميان امتهاي پيشين و حاضر نيازمند هستيم .
از سوي ديگر، در مورد سعادت انسان، بايد موارد مختلف و مرتبط را بررسي و سپس نتايج را با يكديگر تطبيق كنيم تا ارزش قوانين اسلام ، مذاهب ، مسلكها و ملتهاي ديگر را بدست آوريم و روح زنده و شعورمند آنرا در روح آن قوانين متمايز ببينيم .
زن و مباحث و موضوعات مربوط به وي موضوع كتابي قرار گرفته و در آن سعي شده مواردي چون زن در اسلام چه هويتي دارد؟ هويت زن با هويت مرد چه نسبتي دارد؟ زن چه ارزش و موقعيتي در جامعه دارد؟ تأثير زن در زندگي بشر تا چه حد است؟ چه حقوق و احكامي براي زن تشريع شده است و تشريع احكام و قوانين مربوط به زن بر چه پايه اي بوده است ؟ مورد بررسي، تشريح و تبيين قرار گيرد.
كتاب " زن در اسلام " در هفت بخش اصلي به موضوعات ازدواج ، همسران پيامبر(ص)، ارث، تفاوتهاي ارث و فلسفه آن، شخصيت اجتماعي زن، ازدواج موقت و بررسي تفاسير آياتي درباره زنان، پرداخته است .
اسلام چه تحولي درباره زن پديد آورد ؟ هويت زن ؟ علل ازدواجهاي پيامبر(ص)، تحول تدريجي ارث، وراثت در ميان امتهاي متمدن، زنان و يتيمان در اسلام، زن و اسلام، پايه هاي عمومي قوانين اسلام و موقعيت زن در اسلام از جمله مباحث اين كتاب است .
اسلام دين كامل، طلاق در اسلام، فطري بودن اسلام، حضرت زينب(س) و مقام ولايتعهدي، تربيت فرزند، تغيير ناپذيري احكام اسلام، فلسفه تحريم گوشت خوك و اسلام دين توحيد نيز از ديگر موارد طرح شده در كتاب " زن در اسلام" است .
كتاب " زن در اسلام " در 264 صفحه و 5 هزار نسخه از سوي دفتر تنظيم و نشر آثار علامه طباطبائي و با همكاري معاونت پژوهشي و آموزشي سازمان تبليغات اسلامي منتشر شده است .
نظر شما