به گزارش خبرنگار مهر، سعيد رأفت شنبه شب در نشست مطبوعاتی گفت: در راستاي اجراي طرح پاكسازي نقاط آلوده و كنترل محورهاي مواصلاتي ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر کیش موفق به كشف انواع مخدر به ویژه مقادير قابل توجهي موادمخدر صنعتي از نوع شيشه و دستگيري 15 نفر از توزيع كنندگان مواد مخدر در جزيره كيش شوند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر کیش به آسيب هاي مواد مخدر صنعتي و به ويژه شيشه اشاره كرد و افزود: شيشه از ترکيب عناصر شيميايي به دست مي آيد که بسيار توهم زا و در عين حال تحريککننده سیستم عصبی مغز و دیگر اعضای بدن می شود.
سرگرد رافت تصريح كرد: شيشه مواد مخدری است که هم باعث از بين رفتن و تداخل سلولهاي مغزي شده و هم با تأثيرگذاري بر هورمونهاي غدد ترشح کننده، باعث افزايش موقت نيروهاي دروني در بدن مي شود.
این مقام انتظامی در جزیره کیش بیان کرد: شيشه به شكل ذرات پودري شکل ريز شبيه دانههاي شکرو يا ذرات بلوري شکل مانند خرده شيشه يا تکههاي زاج مي باشد که توسط این توزیع کنندگان وارد کیش برای فروش وارد کیش شده بود.
رئيس پليس مبارزه با موادمخدر فرماندهي انتظامي ويژه كيش، تبليغات فريبنده و وجود باورهاي غلط نسبت به شيشه، از جمله شيشه نشئگي دارد، ولي اعتيادآور نيست شيشه بهترين دارو براي لاغر شدن و درمان افسردگي است را يکي ديگر از دلايل گرايش نسل جوان به مصرف اين ماده خطرناک دانست که کلیه این تصورات خیال باطل است.
وي افزود: متأسفانه برخي از خانمها تحت تأثير اين تبليغات، به مصرف شيشه روي آورده و بعد از مدت كمي كاملاً به آن وابسته ميشوند وباعث نابودی و از بین بردن کانون خانوادگی خود می شوند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد کیش تاكيد كرد: واقعيت مصرف شیشه اين است که افراد پس از مصرف اين ماده، در ابتدا پرانرژی ولی این زمان بسیار کوتاه است وعوارض ناشی از مصرف به سرعت بروز داده می شود وتا 48 ساعت با بيخوابي و بي اشتهايي مواجه ميشوند؛ اما با پايان يافتن احساس نشئگي، به شدت دچار پرخوابي و پرخوري شده و به دنبال آن علايم افسردگي و حتي تمايل به خودكشي نيز به سراغ آنها ميآيد.
رافت اظهار داشت: به هرحال بدون اين که بخواهيم ادعا کنيم اعتياد به شيشه، غير قابل درمان است، بر اين نکته مهم تأکيد و پافشاري ميکنيم که درمان اعتياد به اين ماده، اگر هم به لحاظ علمي قابل درمان باشد، در عمل داراي فرآيندي بسيار پيچيده و دشوار است.
نظر شما