به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین حیدری مدیر شرکت «ایراننوین فیلم» روز یکشنبه 11 خردادماه در نشست تشریح برنامههای این مرکز که از سال گذشته به طور مستقل از کانون تبلیغاتی «ایران نوین» مشغول به فعالیت است، گفت: ما ابتدا با فیلمهای «آزمایشگاه»، «چه خوبه برگشتی» و «قصهها» به عنوان سرمایهگذار و فیلمهای «ماهی و گربه» و «ردکارپت» به طور رسمی کار تهیهکنندگی و تولید را شروع کردیم.
وی افزود: مرکز ما خدمات فنی و لابراتواری هم دارد که به طور رسمی در جشنواره فیلم فجر با 7 فیلم «مردن به وقت شهریور» علیمردانی، «تمشک» سامان سالور، «بیداری برای سه روز» مسعود امینی، «با دیگران» ناصر ضمیری، «قصه ها» رخشان بین اعتماد و «ماهی و گربه» شهرام مکری حضور داشت. مرکز «ایران نوین» در هر کدام از این فیلم ها به نوعی در تصحیح رنگ، تدوین و خدمات فنی حضور داشته است. سال گشته ما یکی از چند لابراتوار اصلی بودیم که فارابی ما را به رسمیت می شناخت و دی سی پی های فیلم در مرکز ما آماده می شد. علت وارد شدن به بحث فنی هم این بود که خواستیم سطح کیفی پخش فنی فیلم های سینمای ایران را بالا ببریم.
حیدری با بیان اینکه سینمای دیجیتال پدیده جدیدی در سینمای ایران است، گفت: ما در این حوزه به نسبت سینمای بین الملل تجربه کمتری داریم، پس خواستیم خود را با فناوری های روز هماهنگ کنیم و از متخصصین با تجربه کمک بگیریم. هدف از تشکیل شدن این شرکت این بود که خود را به عنوان یک کمپانی که خدمات حوزه سینما از تولید تا پس تولید و حتی پخش و اکران و حتی توزیع در سینمای خانگی معرفی کنیم.
وی با اشاره به فعالیت های کنونی این شرکت در حوزه فیلمسازی عنوان کرد: هم اکنون فیلم «ساکن طبقه وسط» ساخته شهاب حسینی مراحل تولید خود را می گذارند که کار سی جی ای زیادی دارد و همچنین فیلم «نورا سینا» به کارگردانی امید توتونچی را داریم که در بازار کن امسال حضور داشت. همچنین فیلم بعدی شهرام مکری قطعا در این مرکز تولید خواهد شد.
مدیر «ایران نوین» فیلم درباره بخش بین الملل این کمپانی نیز توضیح داد: ما در بخش بین الملل نیز با همین هدف که ارائه خدمات است، وارد شدیم. از جمله فعالیت های ما در بخش بین الملل هم حضور در جشنواره کن در کنار «فیلمایران» و «فارابی» بود. یکی از فعالیتهای ما پخش بین المللی فیلم «برف» به کارگردانی مهدی رحمانی بود که هم اکنون در بخش اصلی مسابقه جشنواره شانگهای حضور دارد و قرار است به جشنواره مسکو هم برود.
وی در ادامه با اشاره به دیگر فعالیت های «ایران نوین فیلم» گفت: تمام مراحل فنی تولید فیلم مثل گرافیک و بیلبورد میتواند توسط شرکت انجام شود و ما سعی می کنیم از پتانسیل «ایران نوین فیلم» به نفع سینمای ایران استفاده کنیم تا استانداردهای این سینما را بالا ببریم. «ایران نوین فیلم» هر کاری را که شروع کرده، سعیاش بر این بوده که بهترین باشد و حالا می خواهیم به نوعی وارد بازار رقابتی شویم.
حیدری افزود: بحث تولید برای ما از تهیه کنندگی فیلم ها اهمیت بیشتری دارد، مخصوصاً از زمانی که با تولید فیلم «ماهی و گربه» و اتفاقات خوبی که برای آن افتاد وسواس بیشتری هم در پیش گرفتیم.
وی درباره انتخاب فیلم هایی که قرار است در این مرکز تهیه و تولید شوند، گفت: ما شورایی از مشاوران داریم که در آن شورا درباره انتخاب فیلمنامه ها و یا فیلم ها تصمیم گیری می شود. این شورا از یک کارگردان، یک تهیه کننده به علاوه امیر اثباتی مدیر هنری این مرکز، شهرام مکری و مریم شفیعی مدیر کانوین ایران نوین تشکیل شده است. در انتخاب فیلم ها هم برای ما هیچ تفاوتی ندارد که کارگردان مورد نظر معروف باشد یا فیلم اولی، بلکه تنها هدف این است که کارهای با استاندارد و کیفیت بالا تولید شوند.
مدیر «ایران نوین فیلم» با اشاره به حضور افرادی چون شهرام مکری و مجید مجیدی برای ساختن تیزر در این شرکت، گفت: افراد زیادی هستند که ما با آنها ارتباط داریم و یا حتی برای ساخت پروژه ها و انتخاب فیلم ها به ما مشاوره می دهند.
حیدری با اشاره به یکی از امکاناتی که این مرکز می تواند برای تهیه کننده ها فراهم کند، یادآور شد: یکی از مشکلات استودیوها نگه داشتن راش ها و متریال فیلم ها است که تبدیل به یک معضل شده است. ما سعی می کنیم در این مرکز با استفاده از نوارهای مغناطیسی این راش ها را تا 70 سال نگهداری کنیم.
وی همچنین با اشاره به حضور فعال «ایران نوین فیلم» در بخش بین الملل، تأکید کرد: هدف ما این است که در بازار کشورهای همسایه و به صورت بین المللی کار کنیم و خدمات پست پروداکشن فیلمسازی در کشورهای همسایه را در همین مکان انجام دهیم. غرفه «ایران نوین» فعالترین غرفه بخش خصوصی جشنواره کن بود و ما توانستیم فیلم های «برف»، «رد کارپت»، «خاطراتی برای تمام فصول» و چند فیلم دیگر را پخش کنیم.
نظر شما