محمد تقی زاده صبح امروز در دیدار با مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان بیان کرد: یکی از چالش های ما در بخش آموزش و پرورش، متاسفانه عدم وجود برنامه های توسعه مسائل آموزشی و پرورشی در استان است و این واقعیت را باید پذیرفت. هدف اولیه من پرداختن به مسائل آموزشی و پرورشی است. علی رغم اینکه برخی از نیروهای درون مجموعه می خواهند انسان را به سمت و سوی دیگری هدایت کنند، اما برنامه من تحت عنوان برنامه توسعه آموزش و پرورش استان خواهد بود.
وی ادامه داد: بر اساس هویت دینی و ملی جامعه و مملکت و فرمایشات مقام معظم رهبری و سند تحول بنیادین، مجموعه ای را تحت عنوان شاخص های توسعه با 25 شاخص در استان در نظر گرفته ام که اولین شاخص بحث سوادآموزی خواهد بود.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان افزود: خوزستان علی رغم اینکه هر سال رتبه اول کشوری در بحث سوادآموزی را کسب می کند اما اکنون حدود 800 هزار نفر مطلقا بی سواد بر اساس خود اظهاری در خود جای داده است.
تقی زاده گفت: از جمله مواردی که هزینه لازم را دارد اما برنامه ی خاصی برایش در نظر گرفته نشده، بحث نهضت سوادآموزی است و این مهم با وجود سابقه دینی و تمدنی در شان استان نیست.
وی ادامه داد: بر اساس آمار اعلام شده، 9 میلیون بی سواد در کشور وجود دارد که سهم اهواز 160 هزار بی سواد است و از این میان یک و نیم میلیون بی سواد را والدین دانش آموزان تشکیل می دهند که برای نظامی که مدعی فرهنگ است جای تاسف دارد. بستن مبادی ورودی بی سوادی افراد 6 تا 10 ساله اولویت دیگر ما است.
مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان در خصوص مدارس پیش دبستانی گفت: به لحاظ اینکه خوزستان، استانی دو زبانه، با گویش های مختلف و محرومیت های فراوان با 200 هزار دانش آموز مرزی است، این موضوع را نیز در اولویت کاری خود قرار داده ایم.
تقی زاده اظهار کرد: معتقدم اگر دانش آموزانمان هر چقدر که با استعداد و با هوش باشند، اگر هویت دینی نداشته باشد برای کشورشان مفید نخواهند بود. دانش آموز باید برای مملکت ماندگار باشد. فقط به فکر این نباشیم که به مغز بچه ها علم تزریق کنیم بلکه آنها را برای ماندن در جامعه گرایش دهیم.
وی بیان کرد: برای تقویت فرهنگ عمومی و سلامت فکری جامعه هر کاری از عهده ما بر بیاید در در بعد سخت افزاری و نرم افزاری کوتاهی نخواهیم کرد.
نماینده مدیرکل تبلیغات اسلامی و رابط دبیرستان های صدرای خوزستان نیز در این دیدار عنوان کرد: مدارس علوم و معارف اسلامی با همکاری آموزش و پرورش استان اداره می شوند و برنامه های درسی و برنامه ریزی آموزشی این مدارس زیر نظر آموزش و پرورش است.
رضا شیشه بر افزود: هدف نهایی مدارس معارف و علوم اسلامی تربیت جوانان و دانش آموزان علاقه مند به ارزش های دینی و انقلابی است و تمام تلاشمان جذب بهترین دانش آموزان علاقه مند به معارف اسلامی است به شرط اینکه استعداد این امر را هم داشته باشند.
وی از نصب سیستم های هوشمند، کتابخانه های پربار و برنامه های تربیتی، اردویی و فرهنگی به عنوان امکانات این مدارس نام برد و گفت: سعی می کنیم دانش آموزان مستعد در شرایط مناسبی به اهداف عالیه مدنظر برسند.
اهواز - خبرگزاری مهر: مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: یکی از چالش های ما در بخش آموزش و پرورش، عدم وجود برنامه های توسعه مسائل آموزشی و پرورشی در استان است.
کد خبر 2303534
نظر شما